Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, november 17, 2007

Åh nej!

Det som inte får hända verkar vara på väg. Inför min intensiva vecka med mycket extraarbete och Hammerfall-kryssning (ska bli så galet kul!) så verkar det som att jag håller på att bli förkyld. Fullt krig har därför inletts för att få mig i toppform. Med krisbrus, c-vitamin och varma sockor ska snuvan motas bort. I övrigt gäller bondförnuft och varma sockor.

Efter detta ska jag ta det lugnt, föra in mer blått i inredningen och ta det lugnt hemma och iumgås med vänner i lugn och ro. Behöver det för det forsar alldeles för fort nu. Och efter årsskiftet stundar ännu lugnare tider.

Har dessutom bytt pass med en kollega så jag slipper vara borta till 22:o0 eller senare tre dagar i följd. Kände att jag kommer må bra av det men det satt långt inne. Men enligt mig har jag en hel del insatt på pliktkontot. Dags att göra en överföring till lust-kontot.

Och för er som undrar vad jag sjunger i sömnen-det är väldigt o-metal!

fredag, november 16, 2007

Jobbig dag

Det har varit en dag med stort energi-uttag och litet inergi insättning. Jag gav mycket av min känslomässiga energi. Men mitt samvete är rent och jag kommer sova ovaggad inatt. Lyckades säga nej till att äta middag med familjen men artigt socialt prat var inte det jag behövde.
Veckans tjejsnack handlar om sömn:


Sover du bra på nätterna, eller vad gör du om du inte kan somna/sova?
Jag sover ganska bra numera. Mitt bästa tips för att sova gott är att läsa en bok och att sitta en stund i enbart stearinljus en stund innan du går och lägger dig.

Hur många timmar sover du per natt, vardag/helg?
6-8

När går du upp respektive och går och lägger dig vardag/helg?
Det varierar, ibland går jag upp 7, ibland 9. En gång i veckan måste jag upp kl. 4!!!

Snarkar du, talar i sömnen eller kanske t.o.m går i sömnen?
Jag pratar och sjunger i sömnen:)

Sover du ensam i sängen, om inte med vem/vilka?
Ensam. Ibland superskönt ibland inte.