Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, december 24, 2013

Merry Metal Christmas

Jag vill önska god jul till alla mina läsare med en av mina favoritjullåtar med två begåvade hårdrockare. Elise Rydh från Amaranthe och Tony Kakko.

God jul!


söndag, december 22, 2013

Julstämningen som kom av sig, hämtade sig lite men som har förändrats

Först av allt, Lucifer mår bra. Han åt dåligt en dag, men efter en tur hos veterinären så bytte vi märke på specialkosten han är ordinerad, och det föll honom bättre i smaken, den kräsne rackaren. Det går bra med lådan också, så nu är det mest matte som behöver försöka våga att lugna ner sig och tro att det kommer att ordna sig.

Det är ingen julstämning. Jag har gått från julfreak till Grinchen. Känner en kombo av att vara trött på julen och samtidigt tycka att det inte är någon jul. Tror att det är en blandning av snöbrist, jobba på julafton och allmän trötthet. Bara tre dagar kvar nu så är det en vecka ledigt sedan. Har spenderat mycket tid med Goron och han är mycket bra medicin. Han hjälper mina tankar som slingrar sig och halkar fel att flöda mjukt. Så om tre dagar är det vila.

Dagens julsång blir en sång om att inte låta det andliga i julen dränkas av det materiella.