Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, juni 06, 2009

On the sixth of june...

Äntligen är sista helg och dubbelpasset innan semestern avklarat. Jippie!
Känns superskönt. Och anledning att fira har vi också-inte nog med att det land där jag trivs ruggigt bra, även om jag skäller på svenskarna ibland, firar nationaldag, en hög trevliga människor har födelsedag. Förutom min väns pojkvän R (happy birthday to you) så fyller en av bloggosfärens sötaste töser (hon delar platsen med Munkakvarn-Victoria och Vegobebisen) fyller 1 år. Hoppa gärna in och gratta, hon har just fått det tunga och viktiga jobbet som storasyster.

Det är inte bara ovannämnda-det är 65 år sedan landstigningen i Normandie, D-dagen. Finns ju bara en låt att lägga in då-Sabatons "Primo Victoria". Har valt en video med klipp från "Rädda menige Ryan"-det är min hyllning till dem som offrade liv och/eller hälsan för Europas frihet.

torsdag, juni 04, 2009

I denna kalla sommartid

Egentligen inte jättemycket att skriva. Är trött men tillfreds på ett skönt sätt-fick mitt jobbschema för sommaren idag och det kommer bli mycket bättre än förra håret. Har en del ledigt (så gott som alla helger i juli) och tror inte att jag kommer bli lika sliten i år. Känns så himla skönt. Och insåg att det är en veckas jobb kvar innan jag går på semester. Lämnade dessutom in mina svarta stuprör för blixtlåsbyte-och de hinner bli klara innan Falun:D Hoppas på bättre då än det som är nu.

Nu ska jag krypa ner i sängen-medan jag sover kan ni kolla in Hammerfalls gästblogg i festivalbloggen.

onsdag, juni 03, 2009

10 dagar...

..till Falun och 12 dagar till semester (fast jag är ledig helgen innan så det känns som 10 dagar). Börjar få den där känslan i kroppen som jag hade när jag gick i gymnasiet och man gick de där sista dagarna som kändes rätt meningslösa. Man ville ut och var mentalt någon helt annanstans. Det var en jobbig dag idag men jag löste det och gjorde i mina egna ögon ett bra jobb.

Som en del kanske märkte så var det gala till förmån för mammorna på TV4 i söndags. Kända artister sjöng mer eller mindre osannolika duetter och tittarna fick rösta. Paret som samlade in mest pengar var Joacim Cans och Sarah Dawn Finer. Inte helt förvånad, vi metalheads kan vara väldigt solidariska när det behövs. Tycker Joacim tänkte rätt när han ställde upp. Musikaliskt tycker jag nog att hans röst kommer bättre till sin rätt när han sjunger metal men fint var det och det är kul med omväxling och musiker som vågar tänka utanför sin egen genre.


tisdag, juni 02, 2009

Here they go again

Idag är det 2:a juni. För oss hårdrockare är detta en viktig dag eftersom Sweden Rock Festival börjar imorgon-och det är hårdrocks-Sveriges stora högtid. Jag kommer inte vara där i år heller (hade grymt gärna varit på Heaven&Hells spelning dock. Dio ftw!) Hade inte skriva alla fellow metalheads som ska dit en grym vecka och hoppas att det ä som legenden säger, att solen alltid skiner över Norje

måndag, juni 01, 2009

Sommar

Typiskt sommarhumör-på gott humör men trött av värmen. Har iaf fått lite vettiga saker gjorda och det känns jätteskönt. Imorgon blir det ännu mera saker gjorda. Förhoppningsvis blir det lite svalare också.

En bekant till mig har börjat skriva en ny blogg som jag kommer följa med stort intresse. Den handlar om hans väg från stereotypt datanörds-liv till ett energifyllt liv.

Det är som sagt sommar-och är det sommar vill jag ha glam/sleaze. Så idag blir det Mötley Crüe. Girls, girls, girls.