Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, augusti 19, 2006

Silent grey fellows*Lyckades äntligen hitta ett par snygga nya skor på Wedins. De fanns både i grått och mörkrött men efter att ha gått fram och tillbaka framför butikens speglar flera ggr så blev de grå för de röda gjorde att det första man såg var mina fötter medan de grå bara fanns där. "Grey is a silent color i a loud world" som karl Lagerfeld sade och jag håller med honom. Grymt sköna är de dessutom.

*Silent grey fellow hette harley-Davidssons allra första modell.

torsdag, augusti 17, 2006

Jag rockar fett(snålt)

Idag blev jag Guldmedlem på Viktväktarna. Tre års hårt slit är alltså klart. Det känns bra även om det är nu den stora utmaningen-att hålla vikten-börjar. Jisses vilken hyllning jag fick på mötet. T.o.m min exhibitionista sida rodnade lite men innerst inne kändes det gott.

Vill också passa på att ge en rejäl känga till Aftonbladet för deras puckade serie om KRAV-märkningen. Okej, det finns punkter där den fungerar mindre bra men istället för att dissa ett i grund och botten bra initiativ så kan man väl ge en mer nyanserad bild. Det är bra det här är dåligt. Jag tycker iaf att det är värt de extra kronorna för att slippa kadmiumskadade njurar och algblomning. Avskyr kvällstidningar och all negativ energi de spyr ut över världen. Sverige skulle vara en mycket trevligare plats att leva på utan utan dem.

onsdag, augusti 16, 2006

Nytt och fint

Oj oj oj, vad det nya verktyget från Blogger var trevligt att jobba. Är nöjd med layouten som bara den. Känns mycket mera hårdrock nu.

Idag har blivit som jag tänkt mig. Har varken skrivit klart det jag skulle eller gått till gymmet men enligt pojkvännen är jag inte en dålig människa för det. Imorgon går jag till Viktväktarna och vänder blad. Jag hoppas att det blir ordning på det. Tog iaf en lång kvällspromenad. det är ren njutning.
har längtat efter att den tryckand, kvava sommarluften skulle lägga sig och lämna plats för den rena friska höstluften.

tisdag, augusti 15, 2006

Bless the tofu...

...Tänkte jag idag vid halv ett när jag var hungerdarrig och inte hunnit storhandla ännu. Så fram med lite sambal oelek, spiskummin, en omgång brocooli och gul morot från frysen och så två del tärnad tofu och woka ihop härligheten.

Har haft min första semesterdag idag. har ägnat den åt att ringa samtal, storhandla och så skicka mail. Jag märker att förra månades intensiva jobb och den allmäna röran i mitt slitit på mig psykiskt. Är virrigare än vanligt och mina matvanor är i uppror så den här semestern ska jag ägna åt att hitta tillbaka till mitt mer organiserade jag och att se till att ta lite också eftersom det är väldigt mycket ge och underkasta sig i mitt nuvarande jobb. Just nu längtar jag efter pojkvännen och ett rejälv asgarv.