Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, april 14, 2007

Vad har hänt egentligen?

Något har hänt i vår syn på världen. Sedan när började det bli okej att höra av sig om affärsärenden på lördagkvällar eller att ringa och diskutera föreningsärenden halv tio på långfredagskvällen? Båda sakerna har hänt mig den senaste tiden så jag börjar bli nyfiken när den här omställningen skedde. Jag är nämligen uppfostrad med att man inte ringde efter nio på kvällen utom i nödfall och om man vet att personen är en nattmänniska. Och helgdagar är man ytterst restriktiv att ringa på.

I det första fallet ovan var det ett nödvändigt samtal och jag är tacksam för det men det hämmar ändå min återhämtning. Veckan har varit intensiv och innehållit både mycket positiva inslag på det privata och yrkesmässiga planet och negativa i form av magsjuka. Måste börja sålla mellan allt skoj nu så jag inte blir utsliten men det är inte så lätt när jag inte får den info jag ska ha. Hur ska jag veta att jag ska göra saker när ingen talar om att jag ska göra dem?

Livet kunde dock vara sämre. Har på arbetstid suttit i solen och njutit och ändå skött jobbet=) Ska skaffa en sköld och en styrka mot negativ energi. Har nyligen träffat människor som kan hjälpa mig med det=)

tisdag, april 10, 2007

Gåvor/presenter


Är med i bloggstafetten igen och har fått ämnet "En gåva/present som betytt mycket för mig".

Har grubblat och kliat mig i huvudet sedan jag fått ämnet och kommit fram till att den gåva som jag väljer att skriva om är när min första pojkvän gav mig en flaska "Naomi Campbell"-parfym i födelsedagspresent. Den betydde mycket inte bara för att det var en för mig ovanligt lyxig present, utan också för att det var första gången någon såg mig som en attraktiv tjej och för att jag förstod att det var något på gång. Vi blev ihop två månader senare och var ihop i ett år efter det. Har inte kvar flaskan idag men parfymen var häftig.

Dofter är en sak jag använder för ökat välbefinnande. Nu vill jag veta. Du får chansen att göra en sak för att förbättra folkhälsan. Alla medel står till ditt förfogande. Vad gör du?

bild från perfumeland

måndag, april 09, 2007

Dagens ordvits

Hittade roliga bloggen Göteborrrg idag som innehöll följande roliga tanke:

Får man bifoga en fil om man mailar till ett fängelse?