Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, mars 26, 2007

Klarade det

Jobbet gick fint idag. Sålde bra och de nya verkade nöjda och glada. Lät dessutom inte de mindre trevliga människorna tycka ner mig utan höll mitt goda humör och skenet uppe. Slog dessutom ett rekord.

Är nöjd med dagen och nu blir det M.A.S.H och grönt ananaste i skenet av stearinljus innan jag sover.

Veckan som gick...

...har varit spännande, känslofylld och uppiggande. Jag känner mig redo att ta hand om allting. Nya spännande möjligheter har öppnat sig och jag har besökt två ställen som jag länge velat besöka (Hurry Curry och Hermans).

Har blivit ekolådan-prenumerant och är supernöjd med maten. Det är så inspirerande att packa upp en låda full med god, smakrik och ekologisk mat. Imorgon blir det rotselleribiffar igen.

Håller på att fixa ett påskarrangemang av tre blockljus i min lägenhet. Har köpt ett citrongult coté de nord-belagt ganska lågt och tänker skaffa ett slätt grönt högt. Men nu grubblar jag på vilken form och färg det tredje ska ha. Jag vil linte ha ett rött, orange eller brunt och det ska fungera även efter påsk.

Några idéer?