Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, juni 25, 2007

Skumt...

Mitt förra inlägg verkar ha försvunnit. Mycket skumt. Men jag tar tillfället i akt att besvara veckans tjejsnack (med ovanligt bra frågor, Heja Milo) så får vi se om det trollas fram:


Vad var roligaste upplevelsen på DIN midsommar? [Någon händelse, någon som sa/gjorde något roligt.]
Min midsommar var inte superskojig men hade en mycket trevlig dagen innan midsommarafton när jag hjälpte mitt trogna smakråd att köpa sommarklänning. När en mainstream och en metaltjej ska välja blir det roligt.

Vad för "vardagsgrej" får dig att känna extra mycket glädje?
Att sitta i min soffa och lyssna på musik/titta på film och dricka te med tända ljus och rökelse/doftljus. Det är min vardagslycka. Blir också lycklig när jag provar ett nytt recept och det blir gott.
Varför och på vilket sätt gladde DU någon senast?
Jag ringde mormor. Hon blir alltid glad när jag ringer:)

Vad är det "bästa som har hänt" dig i ditt liv? Att få barn räknas inte! ;)
Oj, jättesvår fråga men att träffa Joacim Cans förra året var stort. Sedan så måste jag säga att jag räknar hela fiskeribiologi-kursen jag gick som en highlight i mitt liv. Den Anna jag är idag föddes där.
Har du något roligt att se fram emot just nu? Vad?
Tre konserter (Hammerfall, Appocalyptica, Nightwish), en mysig helg;) semester, göra fint i lägenheten:) Ni ser, vardagslyckan är det inget fel

söndag, juni 24, 2007

Hit rock bottom

Har känt mig trött och sunkig under midsommarhelgen. Dock inte på grund av baksmälla (blir inte berusad) utan av ovanligt grym pms. Den perioden är dock över och tack vare eterisk olja (pepparmynta, basilika och salvia) smort på korsrygg och mage så är jag långsamt på väg tillbaka. Nu kommer sommaren med ett lugnare tempo.

I sista stund kommer här veckans Tjejsnack:

Ditt boendeHur bor du? [lägenhet, hus, studentkorridor etc] Vilken våning & vilken storlek? Med vem? [djur, människor etc.]
Jag bor i en tvåa på knappt 55 kvadrat en trappa utan hiss tillsammans med mina malawiciklider.

Hur många ggr i ditt liv har du flyttat? Av vilken anledning? Om ej, skulle du vilja flytta? Varför/varför inte? Jag har flyttat 5 ggr i livet men minns bara 4. Har varit pga husköp, skilsmässa, flytta hemifrån och nu senast att kontraktet gick ut. Nu bor jag i denna lägenheten tills lviet skiljer oss åt.

Hur gammal var du när du flyttade hemifrån? / När tror du att du kommer att flytta hemifrån?
Jag flyttade hemifrån när jag var 22. Had kalasångest innan men undrar jag varför jag inte gjorde det tidigare.

Var du än bor, har du någon kontakt med grannarna? På vilket sätt? Varför/varför inte?
Hälsar på grannarna när jag möter dem, det tycker jag man ska göra.

Vad har du av följande: [Badkar/dusch], [balkong/altan/uteplats/trädgård], [kök/kokvrå/annat], [antal toaletter?]

Har badkar och dusch, ingen egen ute-miljö, kök och ett badrum.