Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, september 11, 2008

Förkylningsexorcism

Vik hädan snuva! Hälsans kraft fördömer dig!

Känner en snuva på väg att anfalla mig:P Men väck ska den-med hjälp av "Gollum-juice" (ingefärsavkok med honung och citron) Vitamin C och utsvettning. Tänker inte ligga sjuk i helgen. Jag vill ju inte ligga i soffan och lida, jag vill ju klä min fint och gå på fest med min dejt.

onsdag, september 10, 2008

Tosse-tisdag

Igår var sannerligen en toktisdag. Den började med strömavbrott. Min hjärna började snabbt föra upp krisplaner på hur icke hållbara matvaroe i kylskåpet skulle kunna förbrukas på bästa och klokaste sätt-då gick strömmen på. Lättnad i det crimsonska huset.

Jobbet gick bra men på hemvägen så var hållplatsen avstängd vilken jag märkte när jag stod där. I bbrådskan att stoppa bussen (heder åt chauffören som stannade trots det)tappade jag min mp3 som dock räddats av rådig kollega och vilar ut på jobbet. Tänker skriva ett brev till SL och hävda att en liten skylt o avstängd hållplats hade inte gjort någon skada.

Några saker är jag iaf nöjd med igår:

1. Mitt kylskåp är renstädat och fyllt med goda ekologiska grönsaker
2. Jag lyckades trots att det var lite tid och råvaror skrapa ihop två hemlagade måltider till jobbet. Därmed har jag hittills klara mitt mål att så långt det är möjligt laga all mat själv.
3. Jag gjorde ett bra jobb på jobbet igår i mina ögon

Nåja, den tokiga tisdagen har övergått i en lugnare onsdag. Groddarna blomstrar i sitt groddhus och det står en nystartad deg i sin röda bunke.

måndag, september 08, 2008

Use the force, Crimson!

I helgen lämnade jag stockholm för att resa till Örnsköldsvik med några kompisar för att kolla på en utställning med rekvisita, kostymer och modeller från Star Wars. Har bl.a. sett Darth Vader-dräkten och den berömda guldbikinin så många grabbar fantiserat om. Min höjdpunkt var dock att få se Amidalas klänningar. Tycker är så vackra och att nu få se detaljer som inte ens syntes på filmerna var mumma. Bilresorna dit och hem var dessutom mycket trevliga historier, med Sune och powermetal som sällskap. Jag bekänner-min hatkärlek till Rhapsody har omvandlats till kärlek.

Idag blev en lång dag. Först ett vanligt pass på mitt jobb 1 och sedan introduktion 1 på jobb nummer 2. Det kan bli givande och bra men det är mycket att lära.
Veckans måndagsmetal blir Rhapsody-"Knightrider of doom". Låten som fick mig att kapitulera