Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, november 08, 2008

Någon måtta får det vara!

Tittade på "Dansbandskampen" ikväll (vill förtydliga att jag gör det på jobbet-där jag inte väljer TV) och jag höll på att sätta teet i vrångstrupen när jag hörde Larz Kristerz framförde, eller ska jag säga torterade, "We're not gonna take it" med Twisted Sister. Jag har ingenting emot innovativa covers, jag har inte ens något emot att dansband gör hårdrock, men gör man en cover ska man behålla känslan i låten-och det gör man inte genom att spela "We're not gonna take it" i glad myslunk med ett stort leende på läpparna. Morrrr säger jag! Är jag dessutom en av de få i Sverige som inte fattar det roliga med Larz Kristerz?

Dessutom åkte Kicken ut ur "Stjärnor på is". Ingen lätt dag för oss hårdrockare i underhållningsvärlden. Hoppas Joacim Cans kan hålla vår fana högt i "Extra Extra"

fredag, november 07, 2008

Styrka är inte att aldrig falla....

Har varit lite under isen den senaste tiden till följd att jag inte hunnit göra vissa grejer-såsom städning.Har stressat upp mig över detta och skämts för denna svagheten-att min lya lätt blir sunkig. Vågade dock idag erkänna det för Ravenlord och han har erbjudit sig att hjälpa mig. Det är kärlek och jag känner mig starkare som vågat erkänna min svaghet-en svaghet jag ska arbeta på. Det känns som jag kommer ha det lättare att hålla det snyggt när vi gjort det tillsammans.

onsdag, november 05, 2008

Every Day is Halloween


När man har en svart katt som heter Lucifer och möts av denna blick är det Halloween-stämning

måndag, november 03, 2008

Ledig måndag

Ledig idag och efter frukost och kattgos gav jag mig av för att leta efter en ny vinterkappa. Jag gick in på Cubus och provade lite kläder. Deras kampanj var slut men det gjorde inget för jag såg ut som en lagårdsdörr i dem. Sprang runt och det känns som jag provade det mesta innan jag hittade en snygg kappa på Salt. Dessutom på rea så jag ligger mkt bra till på budgeten för nya vinterkläder. Fåfängan och förnuften diskuterar vilt just nu. Har ni bra buddgettips på snygga skor?

På kvällen besökte jag min farmor tillsammans med pappa och faster. Vi pratade ihop oss om praktiska saker som begravning och dödsannons. Det kändes lite tungt det gör det. Det blev så tydligt hur olika värderingar jag och farmor har. Nåväl, det är ju inte min begravning och jag sade vad jag tyckte men lyckades iaf hålla värdigheten i behåll och inte såra någon. Det är ju inte "min show" och det känns som farfar får ett värdigt farväl.

Veckans måndags-metal blir "Metal monster" med Bloodbound för den beskriver känslan det är att vara min Ravenlords ("My lady of the night...")

söndag, november 02, 2008

Hit the heart

Det finns ljus i höstmörkret-Savage Heart har just gjort klart inspelningarna av fjärde EP "Hit the Heart". Här nedan har ni första teasern.
Njut och stay savage!

Det karpar till sig

Det mesta som kändes tungt i lördags har rättat till sig. Har skickat in ett elavtal med kort uppsägningstid så jag kan byta när jag har tid och kraft.

Jobbet flöt bra idag. Efteråt så bestämde jag mig för att unna mig något så jag köpte en burk färdig tikka masala och rörde ner kikärtor i. Åt det med naan-bröd, chutney och sallad. Hade också en lite bit frödinge kladdkaka med ekologisk vaniljglass. Yummy! Det finns dagar då jag aspirerar på titeln "Jamie Olivers arvtagare" och det finns dagar då allt man orkar med är "köpa burk-öppna burk-hälla burk i kastrull-äta".

Känner mig trött så nu ska jag njuta av en kopp Roiboos vanilj och sen sova.