Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, november 08, 2008

Någon måtta får det vara!

Tittade på "Dansbandskampen" ikväll (vill förtydliga att jag gör det på jobbet-där jag inte väljer TV) och jag höll på att sätta teet i vrångstrupen när jag hörde Larz Kristerz framförde, eller ska jag säga torterade, "We're not gonna take it" med Twisted Sister. Jag har ingenting emot innovativa covers, jag har inte ens något emot att dansband gör hårdrock, men gör man en cover ska man behålla känslan i låten-och det gör man inte genom att spela "We're not gonna take it" i glad myslunk med ett stort leende på läpparna. Morrrr säger jag! Är jag dessutom en av de få i Sverige som inte fattar det roliga med Larz Kristerz?

Dessutom åkte Kicken ut ur "Stjärnor på is". Ingen lätt dag för oss hårdrockare i underhållningsvärlden. Hoppas Joacim Cans kan hålla vår fana högt i "Extra Extra"

7 kommentarer:

Morrica sa...

Ack oh ve! Ditt inlägg fick mig att Youtuba Larz Kristerz och ett ögonblick senare tvivla på svenska folkets mentala förmåga att bearbeta det som tas in genom öron och ögon. Hjälp! Jag kommer nu att ägna ett par timmar åt att ge min stackars hårddisk terapi för detta, vi börjar stillsamt med Twisted Sisters....

Anonym sa...

jamen, alice coopers poison i idol då... herregud jag satt och grät. snälla lilla flickfavorit johan palm, avlid.

Anonym sa...

...möjligen inte så drastiskt, men... sluta häda? =P

Anonym sa...

Hehe. Själv har jag bestämmt mig för att lämna rummet varje gång "danbandskampen" kommer upp på skärmen, efter att nått av bandet helt slaktade en KISS favorit :-P. NÄR KOMMER "METAL KAMPEN"???!!! :-P

Det Mörka Hotet sa...

"We're not gonna take it"...i dansbandsversion...? Man behöver tydligen inte blanda olika slags alkoholhaltiga drycker för att må dåligt...!

Gbgmamman sa...

Tack för att du förtydligade varför du tittade på dansbandskampen. Fick inte ihop min syn på dig med det programmet precis.. :P Hårdrock i dansbandstappning...njaeee....!

vifsla sa...

Vad hade du önskat att de skulle göra?
Gnaga på benknotor och lånat av min blå ögonskugga?
Vill du se Peter Larsson i rosa tights?