Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, juli 23, 2007

Möte med Skuggvargen

Det har varit en dag av tvära känslokast idag. Röda veckan gör ju sitt till:P Och ett mycket oförskämt mejl jag inte förtjänade gjorde inte saken bättre. Tack och lov så hände en sak som gjorde dagen värd att minnas. Aftonbladet lät oss chatta med Nightwish och jag fick med en fråga! Kan verka banalt men för mig känns det otroligt häftigt att kunna få kontakt med min husgud och mannen som kan skriva direkt ur min själ utan att känna mig, Tuomas Holopainen. Här kan ni läsa chatten.

*Titeln kommer från Tuomas indianska namn som betyder just "Skuggvarg". Han förärades detta namn av musikern John Two Hawks, som mässar och spelar flöjt på spåret "Creek Mary's blood" på skivan "Once".

söndag, juli 22, 2007

Förbanna inte mörkret, tänd ett ljus

Dagen började halvvisset men nu mår jag gått. Har talat med gamla vänner och nya trevliga bekantskaper. Har dessutom städat badrummet och nästan hela köket. Imorgon ska jag slutföra jobbet.

Dagens lycka: en viss msn-konveration;) "Natural High"-videon visades på Headbanger's Ball:D
Dagens lyxproblem: Ska jag måla väggarna i badrummet i rött, turkos eller lila? Med turkos eller rött kan jag köpa Lagerhaus läckra badrumsmatta, lila och turkos är lugnande, lila eller rött skulle bryta av den blå-grå färgskalan övriga lägenheten ska ha.

Bättre sent än aldrig. Här kommer veckans tjejsnack:

Vad har du alltid hemma?I skafferiet?
Fullkornspasta, mjöl, olja, kakao, vinäger, seltin

I kylen?

Ekologisk lättmjölk, blandade grönsaker, asiatisk såser, krossade tomater, grönsaksfond
I frysen?
Frysta bär, quorn/sojakött, mat jag själv lagat och fryst in
I kryddhyllan?
Kanel, svartpeppar, spiskummin, kardemumma
I fruktskålen?
Krav-bananer