Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, november 19, 2009

No man on the silver mountain

Nåddes av ett riktigt skitbesked på jobbet idag. Vapensyster meddelade att DIO ställer in hela sin Europa-turnén,Ronnie James Dio har hamnat på sjukhus, och därmed även spelningen på Debaser Medis den 9/12. Jag är besviken och ledsen ända in i hårdrockshjärtat. Pendlar upp och ner i humöret-har ömson varit nära att gråta och på jobbet så kunde jag skoja om det. Det är som ni kanske vet andra gången jag går bet på Dio-och han är en av de metal-legender som står högst på min lista över band jag vill se. Nu får vi hoppas att han kryar på sig snabbt och kan komma tillbaka. Dagens låt anknyter till det-"Rock n roll dreams come trough" med Meat Loaf.


måndag, november 16, 2009

Faller på plats

Ledig dag och jag har spenderat den med att besöka mormor och sedan ett styrketräningspass med Vapensyster. På båda ställena så kändes det som om mycket föll på plats och det känns som saker kommer lösa sig. Det gäller att peppa mormor lite extra nu, hon har gått igenom mycket. Kändes som hon fick lite extra energi idag. Vad gäller träningen är jag inne i en period av starkt flyt. Just nu är det naturligt och kommer jag iväg på alla pass jag planerat kommer jag ha kommit iväg på fyra pass denna vecka.

Slusk tar upp en intressant fråga i sin kommentar kring min omröstning, nämligen att kommentarerna är en del av bloggen och det är trist att leta efter svar om en intressant fråga kommer och så måste man leta ett år tillbaka i en blogg som kanske lagts ner. Jag får ta mig en funderare på detta. Ska erkänna att jag nog tänkt köra på att svara i era egna bloggar, men Sluskfick mig att se saken ur ett helt nytt perspektiv. Tack ska du ha för en intressant synpunkt.

Veckans måndagsmetal blir en gammal klassiker. Led Zeppelin med "The Immigrant song"
söndag, november 15, 2009

Mörkrets tid

Har överlevt helgens jobb också-men det här blåaktiga diset gör mig trött. Min kollega kände av samma sak. Nåja har två lediga dagar att hämta energi på. Och som tur är gott om stearinljus. Det enda att göra så här års-gott te och massor av ljus. Känner mig dessutom grymt sugen på att pyssla inför julen.

Passar på att skicka ett krya på dig till Jakob Samuel i The Poodles som fått ställa in hela Europa-turnén. Skickar också en rejäl metal-kram till alla fans som inte får se dem. Hade varit grymt besviken i deras kläder.