Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, augusti 04, 2007

End of all hope

Jag har drabbats av ett relations-missfall. Något vackert som jag drömt om, hoppats på och längtat efter fick aldrig bli någonting. Det var allt för kort tid jag fick ha något av det finaste som hänt mig i mitt liv. Om du bara fick se dig själv med mina ögon...

"When I turn to the east, I see no dawn
but after darkness comes the light"
(Oscar Dronjak, "Always will be", Renegade, 2000)


"Heaven Queen, carry me
away from all pain
All the same, take me away
We're dead to the world"
(Tuomas Holopainen, "Dead to the world", Century Child, 2002)

tisdag, juli 31, 2007

Hope

Jag känner hopp igen. Det är visserligen en gnista men den strålar. Jag hyser förhoppningar. Det här är för vackert för att bara låta det rinna ut i sanden. Låt helandets tid börja. Jag kan vänta.

Lägger in en liten video till er alla. Dels passar musiken väldigt bra för vad jag känner och dessutom så är jag "Sagan om Ringen"-frälst. Och jag kan relatera till Arwens och Aragrons val och väntan. Kan de hålla ut i 60 år kan jag hålla ut ett tag till jag med.

söndag, juli 29, 2007

Utsläppsrätt!

Jag vill ha utsläppsrätter på negativ energi. Folk borde fundera mer på vad för energier som alstras av deras kommunikation. Har funderat på ämnet och att blogga om det länge men nu passar det bra. Stämningen på mitt jobb är nämligen inte så kul och allt började med att min en kollega skrev ett surt brev. En annan av mina kollegor, som tillsammans med mig bär jobbet på sina skuldror så här i semestertider, tog väldigt illa vid sig och blev rasande. Hon var redan utarbetad och enligt egen utsago bitter. Jag drog gränsen när hon kom med personangrepp. Visst, det är mänskligt att vara tröttkörd och vilsen i livet, men att vara oförskämd och dömande hjälper varken henne eller någon annan. Hon undrar hur jag orkar. Jag svarade att jag väljer mina strider. Det är iaf bara tre pass innan jag får semester. Längtar för just nu går alla på jobbet på sina sista krafter.

Har iaf lagt upp hur jag och min pappa ska lägga golv. Det kommer bli så fint i mitt kök. Det är det som håller mig på fötter just nu:) Glädjen och tacksamheten över allt jag har i livet.