Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, augusti 20, 2010

Hard and groovy!

Alla ni som älskar 70-talsrock bör inte missa att Silverhorse spelar på Harry B James i Stockholm. Bara att drälla förbi om ni uppskattar sådan musik-och bättre musik är väl svårt att hitta så här på sensommaren.


Som kuriosa kan nämnas att detta är bloggens 666:e inlägg. Och i sann hårdrocksklyschig anda måste jag bjuda på en klassiker.

tisdag, augusti 17, 2010

The pleasure of Pain

Igår drog jag in till Gröna Lund för att kolla in Pain. Min padawan som jag trodde att jag skulle träffa hade annat för sig men jag och Sober möttes upp. Han är ett grymt sällskap för jag känner få personer som kan röja som han. Det smittade av sig på mig. Jag är inte särskilt inlyssnad på Pain och egentligen är det nog inte min genre men det var sådant drag och det visade sig vara grym musik. Det var länge sade jag släppte loss på det sättet. Både jag och Sober var eniga om att det var en av de bättre spelningarna denna sommar. Enda nackdelen är att jag idag har en brutal Slayer-nacke.

måndag, augusti 16, 2010

Så dumt att det är roligt

In the land of the morning star

Gick upp ruskigt tidigt idag-redan klockan fem. Trots att jag egentligen är kvällsmänniska, och framförallt kvällskreativ, så gillar jag energin som finns tidiga morgnar. Det finns något skört och löftesrikt tidiga morgnar och just denna känsla att ha fått några extra timmar. Nu när det börjar bli mörkare är det också skönt och se ljuset långsamt komma tillbaka och gå från morgonrodnad till dagsljus-långsamt. Har också sovit lite sådär och det var skönt att inte ligga och klamra sig fast i kudden som en livboj (ni som sovit i samma rum som jag vet att jag gör det) utan istället gå upp och faktiskt t.o.m hinna lägga bönor i blöt och kikärtor på upptining.