Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, januari 12, 2008

Sliten

Jag har inte övergivit bloggen. Det är bara så att jag varit sjuk i veckan. Lämpligt nog mitt i högsäsongen på jobbet. I onsdag hade jag planer på att stanna hemma från jobb 1 och kurera mig men var tvungen att åka dit eftersom min kollega var tvungen att sluta kl.9 (jag var inte glad)men fick åka hem efter halva dagen och dagen efter drabbades mitt andra jobb av den värsta rusning jag upplevt samtidigt som jag hade 38,4 i feber (jag var på jobbet för det är snudd på omöjligt att få vikarie). Åkte dock hem eftersom feber är min gräns för vad man bör jobba med. En vän på jobbet tog med en termometer åt mig för jag har ingen hemma.

Jag inser att jag jobbat för hårt och försökt vara alla tills lags. Miss FixIt strikes again. Så nu är mitt mål att ta mig igenom januari-rushen. Efter det kommer det sovras i engagemangen. Jag kommer inte boka in att träffa ngn efter jobbet/på lunchen torsdag-fredag för det är svårt att avgöra när jag slutar.

Behöver vila.

måndag, januari 07, 2008

Januari

Frustrationen har lagt sig. Känner mig lugn och redan nu ser jag att mitt projekt för året att föra budget och kassabok börjar bära frukt. Så det finns hopp om att jag klarar 2008 års målsättning att bli ekonomiskt smartare lika bra som jag klarade 2007-att komma mer i balans.

Nackdelen med detta lugn är att tröttheten dykt upp i dess sällskap. Eftertröttheten av jul nyår och att ha jobba hela veckan kickade in på allvar i lördags. Men jag skulle till vänner som förklarade att jag inte fick göra ngt avancerat. Kändes väldigt skönt att bli lite omhändertagen. Jag och min kompis hade ett mycket givande samtal i köket om året som kommer och livet i allmänhet. Kvällen utvecklade sig sedan till spontan middag (fantastiskt god) hos andra gemensamma vänner på andra sidan stan. Hade definitivt stannat längre om det inte var för att man måste ta sig hem också. Det gick fint det med och läkte verkligen ihop mig. Min grubbliga period börjar lägga sig men jag tänker hjälpa det på traven genom att äta johannesört som d´ämpar lindrig oro så att jag framförallt sover bra och därmed får mer energi att göra saker bättre (iofs tror jag att nattens bristande sömn mer beror på att gårdagen var spännande;))