Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, februari 27, 2011

The dark crystals

De senaste dagarna har varit en pärs psykiskt. Natten till lördag började Lucifer bete sig som om han vore besatt, skrek som en sargad tiger, fräste åt både mig och Ozzy och försökte dra sig undan. Själv låg jag sömnlös, led med honom när han skrek av smärta och funderade på vad det kunde vara (allt mellan förstoppning och hjärntumör gick genom huvudet).

När den grå morgonen kom så ringde jag till Agrias telefonveterinär och fick rådet att åka in med honom eftersom det mycket väl kan vara urinsten. Ringde till min pappa som hjälpte mig att köra in Lucifer. Han fick komma in och träffa en fantastisk veterinär direkt och nu ligger han inlagd för att bli spolad och få smärtstillande. Det är kristaller i urinen han har. Jag har pratat med veterinärerna som tar hand om honom både igår och idag. Det går bra och förhoppningsvis så får han komma hem imorgon eller tisdag. Då blir det specialmat för honom-resten av livet.

Har dessutom jobbat i helgen (efter att ha lagt in Svarteprinsen) och det gick efter omständigheterna (trött och ofokuserad) väl. Blev erbjuden att hänga med ut på krogen efteråt med Do Glatem-men jag kände mig så sliten så att jag avböjde snällt. Kändes synd, det hade varit roligt men jag var inte i skick att uppskatta det.

Musiken idag blir en låt jag lyssnade på för att lugna mig själv medan jag väntade på skjuts till veterinären. Doros "Love me in black"-det känns som en bra låt dessutom med tanke på att Lucifer är svart.