Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, oktober 25, 2008

Och så förändras allt...

Min farfar är mycket dålig och har inte långt kvar att leva. Igår kväll när jag fick beskedet var det förvirrat och många tankar som snurrade i huvudet. Som tur var så har mina vänner varit förstående och stöttande. Tack allesammans.
Har varit och besökt farfar på sjukhuset idag. Min pappa och faster med sambo var där också. Det kändes bra att vara där. Självklart är det sorgligt att någon försvinner-men farfar varit dålig länge och det känns som om det är hans tur att få vila nu.

torsdag, oktober 23, 2008

Hemma-expriment


Testar om det går att få en kronärtskocka att blomma hemma. Har satt den idag. Är inte så förtjust i att äta kronärtskocka men de får oerhört vackra blå blommor så jag tänkte se om de kan ge sådana istället.

onsdag, oktober 22, 2008

Har det brunnit i skallen?

Har någon missat att det är något ruttet i åtgången av Metallica-biljetter? Nu vill ticnet auktionera ut biljetter för att stävja detta. Jag tror de är helt fel ute. Vi behöver definitivt inte högre biljettpriser-för mig var 750 kr för en metallica-biljett smärtgränsen. Jag tycker snarare vi ska göra som våra danska vänner-lagstifta mot att sälja dyrare än ursprungspris. Självklart ska man kunna sälja sina biljetter om du bryter benet en vecka innan konsert-men du ska inte kunna köpa upp biljetter för att tjäna en hacka. Jag har hittills inte använt Ticketfast men är beredd på att göra det om det kan stävja fusket.

Fick besked från jobb två idag (mitt nya jobb) att de bara kommer kunna erbjuda mig enstaka pass framöver. Vi får se om jag fortsätter eller om jag söker något annat-det har inte känt 100% med personkemin men har velat känna efter ordentligt för det är alltid ansträngande när man är ny på ett jobb. Jag ska tänka och återkomma i frågan. Tänker följa mitt hjärta-på ett eller annat sätt löser det sig.

måndag, oktober 20, 2008

Trust I seek and I find in you...

Satt i en timme i ticnet-kö för att boka biljetter till Metallica (vad gör man inte för kärlek och metal-legender) men tji fick jag. Vad frustrerad och skissade på blogg-inlägg med titeln "Fade to black" och "Seek and destroy". Det var också nära att containern med trädgårdsavfall fick en spark av min högerkänga men jag bestämde mig för att mitt jobb ska inte behöva lida. Det gick hyggligt på jobbet iaf och jag hoppas att det kommer fortsätta.

Hade ett möte efter jobbet men jag slutade tidigare så jag hade en timme över. Passade på att äta sushi-det var fantastiskt för jag kände smak igen när jag drack miso-soppan.
Mötet för att hjälpa till Ciklidstämman gick bra och jag känner mig laddad inför att hjälpa till. Tror det kommer att en helt fantastisk stämma. Mysigt att besöka Akvarielagret också.

Veckans måndagsmetal blir "Nothing else matters" med Metallica-för jag missade Metallica-biljetterna men jag har min Ravenlord och jag har ett härligt liv. Det är det viktigaste.