Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, februari 10, 2007

Free like a flying demon

Känner mig så-som E-Types gamla låt. Var trött och nerkörd i skorna när jag brjade ledigheten men jag har använt mina dagar till att må bra igen. Har klarat av ett förmodat jobbigt årsmöte och dessutom tankat positiv energi från mina vänner som kom på besök torsdag och fredag. Det var skönt att bryta av monotonin lite. Det har varit alldeles för få sociala aktiviteter från min sida senaste tiden men jag jobbar hårt på att bryta det. Det är det jag behöver människor som inspirerar mig och fyller mig med positiv energi-oavsett om det gäller att göra en väggmålning i mitt sovrum, snacka metal eller bara få mig att skratta. Ni får alla negativa dönickar jag måste träffa att blekna

måndag, februari 05, 2007

tänker på dig

Idag är mitt hjärta hos min närmaste väninna som genomgår en gastric bypass-operation. Hon tar det coolt och jag hoppas och tror att det kommer gå superbra. Ni som vill skicka en hälsning får gärna göra det genom kommentars-funktionen.LYCKA TILL!

söndag, februari 04, 2007

Weak yet not unblessed

"Where have all the feelings gone
Why has all the laughter ceased?"*


Har varit trött, låg, vresig och ledsen hela veckan. Kombinationen PMS, sexdagars arbetsvecka och förkyld är ingen höjdare. Känner att något måste hända i mitt liv. Börjar grubbla på om projekt jag givit mig in i verkligen är det rätta för mig. Just nu känner jag mig urkramad och kraftlös. Vill leta efter biologjobbet jag är utbildad till men jag är rädd för jag minns hur det dränerade mig sist.

Men det finns kanske en väg tillbaka...

*Titel och låttext från "Bless the child" (T. Holopainen) Century hild, 2002