Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, maj 06, 2010

Dio min Dio

Fick idag veta att Heaven&Hell ställer in alla sina spelningar i Europa i sommar, även Sonisphere. Detta eftersom Ronnie James Dio blivit sämre de senaste dagarna. Jag håller självklart tummarna för hans tillfrisknande, och känner som Grimgoth skriver "Bara du överlever och inte dör nu" Jag sänder positiva energier och Dios håll och skickar samtidigt några åt Bret Michaels (Poison) håll, eftersom han återhämtar sig från en hjärnblödning.


söndag, maj 02, 2010

Musikaliskt styckmord och misshandel

Tittade på delar av finalen av "Körslaget" i lördags. Blev glatt överraskad när jag fick höra att Team Picasso skulle framföra "Over the hills and far away" men mitt leende dog när jag fick höra deras version. Dels tycker jag inte att det är en bra låt att välja för "Körslaget" eftersom den måste styckas av och då förstörs historien som texten berättar. Dels tycker jag att de tappade bort den starka melodin.

Musikalisk misshandel gick som ett tema genom helgen när jag hittade Timotiejs version av "Dansa i månens sken" Min åsikt färgas nog av att Suzzie Tapper är en musikalisk hjältinna samt att jag tycker Timoteij är något av det mest menlösa som musik-Sverige producerat på år och dag. I mina öron har de lyckats förvandla en sensuell låt till en dagisgrupps dans kring midsommarstången.


Lägger in hur det ska låta enligt min måttligt ödmjuka åsikt.