Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, februari 23, 2007

En gåta för vetenskapen

Varför ska allting kul hända samma satans helg? Från att ha varit en lugn helg med lunchdejt och besök på söndag har jag fått erbjudanden om bio, spelning, klubb+ ovannämnda. Har sagt nej till bion, övriga grejer funderar jag på. Måste fatta beslut ikväll. Bara att erkänna jag är en tunnis. Utgång skulle ju iofs öka möjligheten att träffa någon intressant och därmed stilla min längtan efter någon. Men å andra sidan brukar mina kvällar bara sluta i grubbel över om det är jag är för kräsen eller om det är grabbarna som är för tråkiga. Nåja, jag är nöjd med att ha hittat en trevlig kille att dejta. Vi får se hur det går med det.

måndag, februari 19, 2007

Hurra igen
Det blir mycket hurrande just nu. Idag fyller min favortisångare Joacim Cans 37. Han är den ende som fått mig att gråta på en konsert med sin egen låt. Tack för all musik, vare sig den har peppat mig inför anställningsintervjuer, tröstat mig när mitt hjärta blöder eller bara fått metalpulsen att slå fortare.

Har varit på givande kurs på Skatteverket idag. Känns något mindre jobbigt nu men jag har ett hårt jobb framför mig.

Bilden kommer från hammerfall.net

söndag, februari 18, 2007

Frihetens dagIdag blev en bättre dag för mig än jag trodde. Jobbet var förlösande. Dels så bytte jag och min kollega pass så jag fick en helledig helg till=) Hurra *pussar och tackar* och så hade vi ett konstruktivt samtal om saker som jag haft en känsla av. Det var skönt att veta att jag inte är ensam. Har överhuvudtaget känsla att saker och ting kommer lösa sig.

Imorgon hittar ni mig på info-träff på det
osexiga men användbara skatteverket. Tror ytterligare saker i mitt liv kommer krulla ur sig efter det.

Och så dagens grattis: Orvar Säfström, Filmkrönikans bäste programledare och den enda filmrecensent jag lyssnar på, uppnår idag en hobbits myndighetsålder, dvs 33. Grattis Orvar och tack för de asgarv du gett mig när jag hört dig framföra "Edelweiss" i full nunnedräkt!

Bilden från svt.se