Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, augusti 23, 2008

Silverhorse

Det är inte ofta man får följa ett band från idé-stadiet, men jag tillhör en av de som får göra det just nu med bandet Silverhorse . Det är så nytt att jag inte ens hört något från det, men bandets trummis har utlovat gammal bluesig 70-talshårdrock. Ska bli spännande när man får höra det också

fredag, augusti 22, 2008

Lyckat projekt:)

Kan meddela att jag imorgon kommer att förvälla och äta mina första sojabönsgroddar. Projektet lyckades:)

Tekniken är:

1. Liten mängd bönor så de får utrymme
2. Vattna varannan dag

torsdag, augusti 21, 2008

Ropen skalla! Blodgivning åt alla!

Socialstyrelsen verkar äntligen ha fått den berömda tummen ur och öppnar för att låta även homosexuella män och andra tidigare riskgrupper lämna blod. Nya förslag ska ut på remiss. Tanken är att det ska tillåtas om det gått minst sex månaden sedan den senaste sexuella kontakten (förövrigt samma tidsrymd som det ska gå efter tatuering. Heterosexuella får vänta tre månader efter sexuell kontakt).

Som stolt blodgivare är det här en av mina hjärtefrågor och jag hoppas verkligen att remissinstanserna kommer fram till att det ska tillåtas. Jag hoppas (och utgår från) att det är sex månader sedan senaste nya sexuella kontakt som det är för oss heteros. Vi behöver fler blodgivare och har verkligen slösat med resurserna när vi uteslutit en hel grupp på detta viset. Jag hoppas snart få välkomna de homosexuella bredvid mig på britsen.

onsdag, augusti 20, 2008

Nya projekt

Var på anställningsintervju idag för ett jobb jag sökt. Av hänsyn till arbetsgivare och annat kan jag inte säga mer men det verkar mycket stimulerande så håll tummarna.
Kände iallafall att jag gav vad jag hade och var ärlig.

Så här i nystarternas oh de nya projektens tid har jag gett mig på att grodda sojabönor. Har lyckats med mungbönor och linser men tre gånger har kikärterna möglat. Har detta lärt mig att vattna endast varannan dag. Tittade till mina sojabönor idag (satte dem igår) och de har groddar.

Fortsättning följer...

måndag, augusti 18, 2008

Måndagsmetal

Har ingen inspiration att skriva idag så ni får hålla tillgodo med "Bloodbound-book of the dead" som är veckans måndags-metal. Låten som fick mig att upptäcka bandet.