Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, juni 19, 2010

Kungabröllop

Bloggen är smittad av rojalistisk yra efter att ha följt det kungliga bröllopet och ber att få återkomma imorgon. För att hylla brudparet så väljer jag en underbar kärlekslåt av Hammerfall-"Dreams come true". Passande eftersom jag valde "Legacy of kings" till deras förlovning och eftersom Joacim Cans deltagit i firandet i Ockelbo. Hade gärna velat veta vad han sjöng.

torsdag, juni 17, 2010

Reflektion

Nu börjar den intensiva jobbtiden fram till semestern, när jag nu efter 4 år på samma jobb lärt mig att det behövs lite extra återhämtning för att jag ska må riktigt bra. Det är inte omöjligt. Funderade igår och imorse på vad jag behöver och kom fram till att jag försökt lite för mycket med allt den senaste tiden. Så nu är målet att släppa lite. Så i helgen kommer jag hänga upp en skylt i min hall med texten "Härmed avgår jag som VD för Universum" som en påminnelse att jag inte behöver ta hand om allting själv.

tisdag, juni 15, 2010

They killed Kenny?

Jag kunde inte hålla mig från den usla rubriken men H.E.A.T byter sångare. Tydligen har Kenny problem med rösten samt planer på att bo i England ochoch de skiljs som bröder. Därmed så kan jag säga att jag tappade en hel del av lusten för att gå på H.E.A.T på Gröna Lund i sommar, eftersom jag tycker Kenny var en stor del av styrkan med bandet, som jag sett två gånger (första gången spökade Kennys hjärtproblem så jag var nästan rädd att han skulle dö) men aldrig haft som syftet att se dem. Jag önskar iaf Kenny och bandet lycka till.