Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, juli 14, 2013

Helgen-barnkalas och spelsöndag (Spoilervarning Skyward Sword)

Trött som en sarkofag efter arbetsveckan (juli-jobb och pms går dåligt ihop) så det var väldigt skönt med helg. Goron hämtade mig efter jobbet på fredagkvällen och sov över hos mig. Har lite svårt att koppla av jobbet nu och då hjälper det att ha Goron att vila ögon och tankar på.

Lördagen var minst sagt fullspäckad. Började med tvättstugan på förmiddagen. Det är lite grejen med Goron och mig-vi behöver inte förställa oss, han fick vara med och tvätta. När fyra maskiner var tvättade och klara, så hoppade vi in i hans bil och åkte till hans guddotter, som fyllde två år. Vår present (som vi både handlat och slagit in gemensamt. Jag upptäckte att Goron är en j*kel på paketinslagning) gjorde succé både paket och innehåll. Trevligt att träffa Gorons vänner-de var trevliga människor. Lite trött blir jag dock när människor (inte guddotterns föräldrar) inte riktigt förstår att vi sköter relationen i vår takt. I mina ögon så tycker jag att barn och flytta ihop är lite tidigt att fråga ett par som varit tillsammans i fyra månader om.

Efter ha promenerat och beslutat om grillkväll med Guddotterns föräldrar så åkte vi hem till mig igen och hade en lugn kväll. Det var välbehövligt. Lite avis var jag på alla som såg Maiden på Friends, men lite skönt är det allt att vara hemma och slappna av. Har ett ökat behov av avkoppling och ställtid.Idag har vi haft spelsöndag, Goron och jag. Vi har spelat "Skyward Sword", senaste Zelda-spelet. Riktigt kul, vi samarbetade riktigt bra. Goron piskade upp "The Imprisoned" som om han aldrig hade gjort annat och löste svåra pussel (både brains and muscles, lucky me ;) ) medan jag smög mig genom "The silent realm". Vill ni veta hur det ser ut kan ni titta på GloverRandalls utmärkta walkthrough ovan. Börja runt 11:45.