Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, april 19, 2007

Äntligen!

Lilla Metallica får behålla sitt namn. Äntligen säger jag som följt historien och uppriktigt sagt inte fattar hur Skatteverket resonerar. Det är tydligen negativt att heta Metallica då det väcker obehagliga associationer, men Mygg gör det inte (ja man får heta Mygg i Sverige. Hur grymma föräldrar hade inte den ungen?) Kan säga att vill Skatteverket göra något för att barn ska lida mindre av sina namn kan de säga nej till allt som rimmar (vi Annor skulle vara tacksamma) Nåväl, grattis till ett coolt namn Metallica!

tisdag, april 17, 2007

Tjejsnack

Jag har blivit tjejsnackare och här kommer veckans frågor;

·Chips eller godis?

Godis alla gånger. Ska jag unna mig något onyttigt blir det hellre något sött än salt. Fast eftersom jag blev viktväktare för 4 år sedan, gårr ner 20 kg och lagt om kosten blir det inga stora mängder längre.

·Absouta favoritgodiset?
Hmmm, svårt. Men på senare tid har jag blivit förtjust i antingen mörk choklad (85%), Halo kola eller också hårda godisar. Hårda godisar är mumma=)

·Lösgodis eller påse?
Lösgodis, jag vill plocka och komponera själv.
·Lakrits, sött, salt eller syrligt?
Jag tycker det är gott med syrlighet, gärna kombinerat med sött,salt eller lakrits. Gillar smakbrytningar både i godis och mat=)
·Favoritsnackset?
Cashewnötter och pistagenötter. Ska ajg slå på stort så blir det nachos med en mumsig dip