Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, april 19, 2008

Farewell now,time to fly

Stefan Elmgren lämnar Hammerfall för att istället ägna sig åt pilotyrket. Det känns mycket tråkigt för jag gillade honom verkligen. Det var hans förtjänst att spelningen på Gröna Lund blev så lyckad och han är verkligen en grym gitarrist.

Ni som vill höra Stefans egna ord kan göra det här Jag önskar Stefan lycka till med några rader från Iron Maidens "Flight of Icarus" (med förhoppningen att han flyger klokare än Ikaros)

"Fly on your wings, like an eagle.
Fly as high as the the sun"

*Titeln från Nightwish låt "The Escapist"

Där fick man...

Jag känner mig föga metal idag. I förrgår kväll kände jag en lätt förkylning komma över mig och satte in stridsåtgärder med hjälp av eteriska oljor (eukalyptus och pepparmynta-det är bättre än nässprej), krisbrus och varma sockor. Var snuvig men jag kände att jag hade orken att gå till mitt jobb ändå. Kvällens utgång blev av för jag kände mig nästan frisk. Så jag drog till stan med min kompis och vi hade mycket trevligt. Gjorde två nya trevliga bekantskaper i ölvärlden: Hälsinge Rököl och Slottskällans Strong Ale. Båda två mycket goda-vi hittade också ett kul bryggeri, Hantverksbryggeriet. Det ska testas i framtiden.

Det blev bara de två ölen jag nämnde för sedan gjorde min snuva att jag tänkte på refrängen (inte bara refrängen utan slutackordet också;D). Missade pendeln med en minuts marginal och fick vänta en halvtimme. Kan inte minnas när jag var så trött senast. Det var tufft att åka och gå sista biten hem men till slut att jag fångat mina rymmarkatter som gärna smiter ut i trapphuset, dragit på mig pyjamas och d¨kom sömnen som en befriare.

Idag är det snrörvligt. Hade tänkt hjälpa till på gårds-städningen men det är det inte tal om. Det närmaste är att hasa ut och köpa mjölk, kattmat och kanske en burk honung så jag kan laga "Gollum-juice". Blir nog lite yogurt så jag kan få i mig ngt trots att aptiten inte är den bästa.

onsdag, april 16, 2008

A legend reborn part II

Jag har inte övergivit er kära bloggläsare, men jag drabbats av datakrasch. Min gamle trotjänare till dator, Jan Plan, vilar nu i frid í väntan på att slaktas på sina filer. Det är skönt att vara tillbaka!