Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, september 03, 2011

(Rocker) boys will be (rocker) boys

En kul notis som jag hittade på Marshalls hemsida:

"Gothenburg based metallers, Hammerfall, smashed the record in Sweden for having the most live Marshall cabs on stage. A staggering 54 cabinets were used for Hammerfalls performance at the Getaway Rock Fest in Gävle, Sweden this year, with each and every one hooked up and powered - that's an amazing total of 216 loaded speakers! Loud or what! "
torsdag, september 01, 2011

Ett inlägg till Victoria och Daniel

Hej Kronprinsessan och Prinsen,

Ni kan sluta fundera på namn till ert kommande barn. Nu är det klart. (Den rockiga delen av) Undersåtarna har talat. Vi ser nu fram emot att välkomna Prins Dio eller Prinsessan Avantasia av Sverige i mars. Detta enligt en omröstning här på bloggen.

onsdag, augusti 31, 2011

Gosedag för själen

Igår var en sådan där skön dag som vi alla behöver. Det började med att jag åkte för att köpa dopresent till Lillalven som ska döpas på söndag. Den mest smärtfria presentshoppingen ever. Mina barnkunskaper är begränsade men jag hittade en trevlig expedit som kunde sin sak och hjälpte mig. Känns bra inför dopet-present fixad och min outfit i stort sett uttänkt. Vet inte hur ni läsare har det, men de stora frågorna brukar ju vara "Ska vi ge något?" "I så fall vad?" och"Vad ska jag ha på mig?" Investerade i strumpbyxor och duschcreme till mig själv. Strumpbyxor är en sådan sak som jag alltid kan shoppa-det är sådan sak som sätter stilen. Idag blev det röda, lila, spets (svart såklart;D) och mönstrade svarta. Köpte te också, mycket trevlig personal där också som gav mig ett glas vatten när jag fick elak rethosta.

Hämtade också en leverans från härliga Tefrossa-så det var tur att Tatueringsmodern och jag hade bokat in en kväll tillsammans, annars hade jag nog suttit med min temugg och ett leende hela kvällen. Men buskatterna har ju inte lärt sig brygga te så det finns ju kvar. Jag och Tatueringsmodern hamnade på restaurang Malaysia som har vegokvällar på tisdagar, då är vegetariska rätter billigare. Mycket gott och trevligt sällskap. Vi hann prata igenom vad som har hänt sedan vi sågs sist, en hel del. Hennes sällskap är uppfriskande-hon har sagt att vore hon en grönsak så skulle hon vara ingefära och det stämmer. Hon är en människa jag ska se till att umgås mer med.

måndag, augusti 29, 2011

Keep the flame burning!

Oscar Dronjak, är veckans gästredaktör på P3 Musikguiden. 18:30-19:00 ikväll är det dags att njuta:)
Hela Hammerfall blir det på söndag i "Moraeus med mera" i SVT1 på söndag.
Allra bäst är musik dock live så jag har bokat en biljett till Hammerfalls konsert i Stockholm:D

*Bilden från Hammerfall.net

söndag, augusti 28, 2011

Black black black nr 1.

Har varit förkyld i helgen men jag piggnade till idag och rensade mina två garderober. Det var otroligt skönt att göra. Nästan två kassar kläder som inte är jag kommer imorgon att gå ut i kretsloppet-dvs hamna i second hand-butiker.Behöver jag säga vilken färg som dominerar?  Eftersom jag har tänkt att uppdatera garderoben så är det ju nödvändigt att rensa-det måste ju gå att stänga garderoben;)  Har också beslutat mig för att hålla mig till en färgskala:

  • Svart
  • Grått
  • Vitt
  • Blå
  • Lila
  • Rött
På tal om ny stil-har haft en cool musikupplevelse idag-Hammerfall på ungerska! Det är på nya singeln B.Y.H som de bjuder på "Send me a sign" på originalspråk "Hol Van A Szó”, Finns på Spotify.http://open.spotify.com/track/5qHnx56LP2fthcSZUBS8ZA