Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, augusti 31, 2011

Gosedag för själen

Igår var en sådan där skön dag som vi alla behöver. Det började med att jag åkte för att köpa dopresent till Lillalven som ska döpas på söndag. Den mest smärtfria presentshoppingen ever. Mina barnkunskaper är begränsade men jag hittade en trevlig expedit som kunde sin sak och hjälpte mig. Känns bra inför dopet-present fixad och min outfit i stort sett uttänkt. Vet inte hur ni läsare har det, men de stora frågorna brukar ju vara "Ska vi ge något?" "I så fall vad?" och"Vad ska jag ha på mig?" Investerade i strumpbyxor och duschcreme till mig själv. Strumpbyxor är en sådan sak som jag alltid kan shoppa-det är sådan sak som sätter stilen. Idag blev det röda, lila, spets (svart såklart;D) och mönstrade svarta. Köpte te också, mycket trevlig personal där också som gav mig ett glas vatten när jag fick elak rethosta.

Hämtade också en leverans från härliga Tefrossa-så det var tur att Tatueringsmodern och jag hade bokat in en kväll tillsammans, annars hade jag nog suttit med min temugg och ett leende hela kvällen. Men buskatterna har ju inte lärt sig brygga te så det finns ju kvar. Jag och Tatueringsmodern hamnade på restaurang Malaysia som har vegokvällar på tisdagar, då är vegetariska rätter billigare. Mycket gott och trevligt sällskap. Vi hann prata igenom vad som har hänt sedan vi sågs sist, en hel del. Hennes sällskap är uppfriskande-hon har sagt att vore hon en grönsak så skulle hon vara ingefära och det stämmer. Hon är en människa jag ska se till att umgås mer med.

Inga kommentarer: