Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, april 22, 2009

The flight of the warrior

Var ruggigt trött imorse men det har jag rätt att vara eftersom jag var så ruggigt effektiv igår och åkte runt halva Stockholm. Jag hann:

  • Handla till mormor och fixa lunch till henne
  • Hjälpa henne med räkningarna
  • Prata med mormor om vad hon själv känner att hon behöver hjälp med
  • Ta hand om min egen och mormors deklaration
  • Köpa SL-kort
  • Fylla på mobilen

Unnade mig själv att köpa ett par ordentliga hörlurar till min mobil (trött på billiga från Clas Ohlsson). De har mycket skönt ljud-det är som att ha trummisen i huvudet (men fy sjutton vilken hjärnskakning om det skulle vara Anders Johansson). Har insett att min mp3 hjälper mig att orka med långa resor och att hämta ny energi snabbt.

Som grädde på moset verkar det som en sak jag trodde var körd är aktuell igen-mer säger jag inte;)

måndag, april 20, 2009

Hopp

Det har varit mycket tårar och tankar idag, men det slutade bra. Var helt slut inför hälsokontrollen och till råga på allt strulade pendeln så jag kom sent till hälsokontrollen jag skulle på. Kan glädja alla läsare med att allting såg bra ut. Men att stå i ett gräsligt industri-område och vänta på en buss gör inte underverk med humöret. Tröttheten i kombo med oro och stress för mormor tog ut sin rätt och jag var en mkt trött och svag tjej. Tilät mig vara svag och släppa kontrollen och orkade sedan resa mig. Mormor har fått komma hem nu-känns skönt. Nu gäller det att se till att hon tar det lugnt och mår bra-och att jag får tillräckligt med återhämtning.

Veckans måndagsmetal blir Nightwish "Sleeping Sun"-har valt en video som kombinerar originalversionen med den nya videon. Det bästa av två världar.

söndag, april 19, 2009

Sweet 16 my ass

Vecka 16 har på intet sätt varit min vecka. Inte nog med att mormor åkte in på sjukhus, en kompis på annan ort blev påkörd av en buss (han är okej) och dessutom mensvärk. Känner att jag lägger ner den här veckan nu.

Tack till alla för omtanken om mig i bloggen-kan glädja er med att mormor mår väl efter omständigheterna. Ingen förlamning och såväl närminne som personlighet är intakta. Jag är realist och vågar inte ropa hej helt ännu men det går åt helt rätt håll.