Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, februari 17, 2007

Varde ljus

Var på IKEA idag tillsammans med min besökande pappa och förnyade hemmet bl.a. med mysiga golvlampan Storm. Behövde helt enkelt mera ljus i lägenheten. Dessutom en stor gryta och en muffinsform så nu är det fika och middag som gäller för alla polare och vänner. På kvällen hälsade jag på faster med familj hemma hos dem och åt god ost, kex och lite rödvin och tittade på skidåkning. Mycket trevligt.

Just nu har jag en stark längtan efter pojkvän. Skulle vara så mycket mysigare att ha någon att krypa upp i soffan och mysa med. Det har varit skönt att vara singel under de månader som gått sedan jag gjorde slut med min kille i Norrköping men nu är jag redo för något nytt.

onsdag, februari 14, 2007

Alla Hjärtans dag

Till alla läsare och framförallt alla singlar, så bjuder bloggen idag på "Hearts on Fire" med Hammerfall (originalet, mind you).
Glad alla Hjärtans dag!

söndag, februari 11, 2007

Blä:P

Kluven jobbdag-seg och trevlig på samma gång. Var ganska trött och grinig men jag är 99.9% säker på att det beror på röda faran som kom idag. Har varit en mycket jobbig PMS-period denna gången. Jag vet inte riktigt varför. Men men, tack vare en schysst kollega (jag har sådana också) så tog jag mig igenom dagen och hemma blev det lite lättare. Köpte två mörkröda s:t paulia till mitt sovrum för att göra det lite mysigare. Det hjälpte hyfsat tycker jag. Dessutom sägs det inom feng shui att det är bra att ha blommor med runda blad och saker i par sägs främja kärlekslivet. Det kan behövas men jag tycker att jag ser lovande saker på den fronten.