Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, februari 20, 2013

Morricas Te-metod

Igår drabbades jag av val-ångest hemma. Helt för att jag hade massor av valmöjligheter vad jag skulle och borde göra, med resultatet att jag blev handlingsförlamad. Slängde ut en snabb fråga på Twitter och fick följande kloka svar av Morrica:


Jag gjorde som hon sade och kokade en mugg mangostan-yogurt roiboos, satte mig och tittade ut över det Crimsonska huset. Och som Morrica sade, ett alternativ lyste klarare än de andra. Så det är något jag kommer att använda i framtiden. När huvudet håller på att koka över, koka en mugg te.tisdag, februari 19, 2013

I set my sails in newborn skies...

Snälla Rebban skrev till mig på Twitter och undrade hur jag mår egentligen eftersom senaste inlägget var lite negativt. Tack för responsen, alltid bra när ni berättar hur ni uppfattar inläggen. Det var jobbigt i förrgår, men jag mår bättre nu.

Nu börjar jobbet på att återta vardagen igen. Jag började redan igår med att laga middag från grunden. Det var inte igår och blev hyggligt gott. Har massor av saker som jag hämtat i mormors lägenhet som ska till rätt ställen. Just nu är min lägenhet fylld av flyttkartonger men de kommer inte att stå där för evigt. (Jag ska inte flytta men det är grejerna från mormors lägenhet).

I villervallan som har varit har jag ju glömt att tre profiler i hårdrocksvärlden fyller år idag-Joacim Cans, Jakob Samuel och,som jag lärde mig av  Spader Ess, Tony Iommi. Det är bara att konstatera, idag är ett bra datum för hårdrocken.söndag, februari 17, 2013

Nersliten

Frisk igen fysiskt, dränerad psykiskt. Att vara instängd en hel dag med röjning av saker och människor som vibrerar på fel frekvens gör det med en människa. Men nu har jag tagit ett stort närmare ett avslut på detta. Nu, vila och läkas.