Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, april 30, 2008

I beltane-bålens tid...

Såhär i beltane-bålens tid (betydligt värdigare och coolare fest än Valborg) så ska man ju bekänna kärleken till både sig själv och omgivningen. Mina vänner har varit fantastiska de senaste dagarna så jag skickar bara en stor kram till er alla som läser detta.

Min stora kärlek är ju musik och särskilt metal så jag gör en lista på de fyra bästa låtarna med eld i (utan inbördes rangordning). Vilken är din favoritlåt innehållande eld?

1. Brother Firetribe feat. Anette Olzon-"Heart full of fire"

2. Hammerfall-"Hearts on fire"


3. Sabaton-"Into the fire"


4. Hammerfall-"The fire burns forever"


5.Nordman-"I lågornas sken"

söndag, april 27, 2008

Hell Hotel

Alla ni som bestämde er för att ägna er åt Tech Noir, hemmakväll, stickning, båtklubb eller vad ni nu gjorde istället för att gå på Savage Hearts release-fest för nya EP:n "Hell Hotel" igår kväll, I pity you. Sorgligt att se även polare och vänner som jag trodde hade god smak göra så dåliga val;P

Jag hade iaf en fantastisk kväll i sällskap med fyra sköna musiker och Harrys personal som skötte sitt jobb allihop. Jag menar bra mat, god öl och vakter som gör det de är till för. Heder åt er! Fick också glädjande nog höra alla mina favoritlåtar. Det här var kvällen då inget kunde störa mitt goda humör och jag blev ompysslad som en rockstjärna. Den här kvällen ska jag leva på länge:)

Ni som inte var där får ett litet Youtube-klipp