Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, juli 23, 2008

Staden på G!

Har semester och reser imorgon. Värmen är kommen. Hoppas den hittar västerut. Vill bara förbereda er göteborgare;)...



och så en liten hyllning

måndag, juli 21, 2008

Vilken natt:D

Igår var jag trött efter sista dubbelpasset innan semestern. Gick därför och lade mig en timme tidigare än jag gjort senaste tiden och satan i gatan, jag sov så bra. 7,5 timme i ett streck. underbart. Känner att den nedstämdhet som vilat över mig börjar ge vika. Nu är det bara att jobba på hårt och hederligt för att få allt gjort inför Göteborgsresan. Längtar verkligen och har nog inte riktigt förstått att det är bara 3 dagar kvar tills jag får byta plikt, alltför tidiga morgnar och nötande av kollegor (har sett alltför mkt av människorna på min arbetsplats) mot lust, njutning, härliga människor jag inte sett på månader och MAIDEN:D Det slog häromveckan när jag lyssnade på "Number of the beast" att "Om en vecka får jag se dem live"

Det blir dubbel måndagsmetal idag. Första låten blir en låt som jag alltid blir på party-humör av. Dessutom en av de hårdrockslåtar jag gillade redan innan metal stal mitt hjärta för gott. AC/DC:s "Highway to hell"



Kan ju inte undanhålla er Maiden heller. Blir en låt ajg verkligen ser fram emot att höra live "Fear of the dark". Känns också personlig för jag var faktiskt mörkrädd som liten