Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, mars 27, 2008

Hell yeah!Det visste jag väl! Testa själv!

onsdag, mars 26, 2008

We're blogg-bound

Joacim Cans bloggar om sin medverkan i körslaget. Trevligt att få fint sällskap i bloggosfären:)

Jag vet att rubriken är väldigt mycket Göteborgshumor;) Som plåster på såren för alla känsliga så bjuder jag på "Blood bound"

tisdag, mars 25, 2008

Stolt matte


Sov inte som jag tänkt inatt pga två busiga kissar (att prassliga saker kan vara så skoj när matte är sömnig) samtidigt som grannarna ovanpå grälade. När jag kom hem väntade deklarationen på mig. Ingen negativ chock där men det kommer kräva lite jobb.

Jag är dock stolt över mina katter. Det var dags för det nödvändiga att peta deras öron och det gick över förväntan, utan skrik och anfall för att ta sig loss. Så ikväll har de verkligen fått höra vilka duktiga katter de är och att matte är så nöjd med dem. Mkt gos har det blivit också.

Har en skön känsla nu. Visserligen trött men jag har iaf en vilja att ta tag i saker igen. Nu ska jag få ordning på lägenheten en gång för alla, deklarationen ska med tillbörlig hjälp läggas till arkivet (tyvärr inte det runda) och så ska jag ta upp träningen igen.
Men nu lägger jag alla tankar på tråkigheter och problem någon annanstans för natten och kryper upp i tv-soffan med en bra dokumentär innan jag somnar.