Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, maj 30, 2009

Bring the hammer down!

Igår kom sommaren på allvar till Stockholm och hur kan man fira det bättre än genom att gå på Gröna Lunds konsert-premiär-inga mindre än Hammerfall. Jag var där i det eminenta sällskapet av Ravenlord, min lärjunge och hans mamma, min kursare. Vi inledde kvällen med att ta en weissbier på Tyrols bakficka. Har inte träffat min kursare på ett par månader så det var mycket nice.

Konserten i sig var ruggigt bra. Till skillnad från Martin Carlsson i Expressen var det just den avslappnade stämningen jag uppskattade (tycker det är en stor del av Grönans charm)-det och en förbättrad setlist. Fick höra min favoritlåt "At the end of the rainbow" och det värmer själen-insåg dock att värme och "väderkvarns"-headbanging går inte ihop-blev rejält snurrig i skallen. Och tror min kursare har rätt-det är aningen mer effektfull när Ravenlord headbangar-kan bero på att han har 30 cm längre hår:)
Som helhet mycket nöjd-bra konsert och fick dessutom säga till Pontus Norgren att han är ett lyft för bandet och hans kråka på mitt konvolut till "No Sacrifice, no victory"

Imorse blev det frukost på sängen tillsammans med Ravenlord innan dubbelpasset på jobbet som bara sprang iväg-kan bero på att jag levt i ett post-konsertrus.

torsdag, maj 28, 2009

Det bästa med födelsedagar...

...när man är liten är presenterna. Det bästa när man är vuxen är att man upptäcker hur många människor som bryr sig om en. Tack alla vänner och fränder som gratulerat mig.

Har klippt mig idag och efter fem år som svarthårig bytt färg. Valde min signatur färg-crimson. Kände att jag är inte beredd att bli vanlig brun för jag vill fortfarande se metal ut-å andra sidan är ju de flesta rockers brunhåriga. Vi får väl se.

Imorgon Hammerfall på Gröna Lund och attans börjar jag känna en snuva på G-hoppas jag har fel för det ska mycket till innan jag skippar Hammerfall.

onsdag, maj 27, 2009

Crimson Glory;)

Idag är det min födelsedag och efter som jag kommer sitta på en av mina favoritrestauranger med Ravenlord så blir det blogg-paus. Efter som jag är född 00.16 så bjuder jag på Judas Priest "Living after midnight"

måndag, maj 25, 2009

Påfyllning

Idag har varit dagen då jag fyllt på förråden, både av mat och energi. Har varit på Ikea och på stan, så jag har varit på fötter hela dagen. Mötte upp min vapensyster och hon fick vara smakråd när jag inköpte ett nytt nitbälte. Har varit sugen på ett med kedjor hängande länge och nu var det läge-tvekade mellan pyramid- och skruvnitar men skruvnitar hade mer attityd och hängde snyggare. Det åker på på fredag. Tror det kommer fungerar perfekt till både jeans och klänning.

Veckans måndags-metal blir The Poodles "I rule the night". Kolla in Jakobs(sångarens) fantastiska scenutstyrsel.