Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, april 23, 2011

Öppnar för våren

Påsken i år har hittills inte bjudit på vila och återhämtning, det har istället varit väldigt rörigt kring jobbet men nu finns det, tack vare min kollega som har gjort ett fantastiskt jobb (det sade jag till henne igår), lite mer struktur vilket kommer att göra mig gott.

Påskmiddag med familjen har det också blivit. Detta redan på tisdag eftersom det var enda dagen som alla kunde. Det var mycket trevligt.

Idag, på påskafton, så öppnar jag upp för våren med att städa. Det blir sparsmakat med påskpynt i år, jag nöjer mig med att sätta ljus i gult och lime i mina ljusstakar. På det viset blir det mer vår än påsk. 3 kassar med kläder som inte är jag längre ska finna vägen till klädinsamlingar. Min lägenhet ska helt enkelt ha mer plats för kreativitet.

måndag, april 18, 2011

Back in control

Jag är inte förlorad i världsalltet-det har bara varit så att livet har krävt tiden. Det har varit extra tungt på jobbet och jag och Vapensyster har återigen brutit med varandra och denna gång tror jag att det är permanent. Har också hunnit vara på Ciklidstämma och det var mycket givande.Har också provat fiskpedikyr och det var skönt-jag som är hemskt kittlig var rädd att jag skulle få panik och trampa på de små fiskarna men det gick bra och var välgörande.

Nu känns det som om saker och ting håller på att vända nu. Är lite trött av vårvärmen som kommit men samtidigt så njuter jag av den. Har lite spännande projekt på G som snart kommer att avslöjas.

Slutligen ett stort grattis från djupet av mitt hårdrockshjärta till Sabaton som ska få värma upp för Maiden på Ullevi tillsammans med Graveyard. Det är ni verkligen värda, grabbar!