Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, november 27, 2011

Dagens i-landsproblem

Tisdagar lär vara den dag då vi är mest deppiga, personligen är det det den dag i veckan som jag gillar minst och så har det varit sedan gymnasiet (tre timmars laboration utan rast är inte att leka med). First world problems är sidan som ger "dagens i-landsproblem" ett helt nytt perspektiv. Jag hittade tre som passar här i hårdrocksvärlden.

http://first-world-problems.com/post/8118340299/i-just-found-out-my-favorite-black-metal-band-are#notes

http://first-world-problems.com/post/7679247076/i-have-to-go-to-a-funeral-and-all-the-belts-and#notes

http://first-world-problems.com/post/9737065659/the-other-day-i-heard-someone-say-it-was-the#notes

1:a advent

Har haft en fantastisk helg AFK (away från keyboard, kära icke-nördar ;) ) Har sjungit karaoke och skaffat mig positiva energier på sätt som ännu inte kan ta form i bloggen ;) . Imorgon är det familjen som får sitt-middag hos farmor. Men julmusik ska vi ha. Inspirerad av mitt ljusbord med vita ljus och mina egendekorerade adventsljus i vitt och guld. Det blir Rickard Söderbergs vackra video till "Someday my prince will come". Mitt tips om du uppskattar musiken är att ladda ner den enligt instruktionerna i slutet av video, så ger du fler chansen att älska sin prins/prinsessa utan att bli kränkta.