Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, juni 19, 2008

Om Crimson själv får välja...

Noterar att världens sexigaste vegetarianer utsetts. Även om det värmer hårdrockshjärtat att en rocker utsetts (dessutom gott att se the original rockchick Joan Jett på listan) så vill ju jag langa in ett svenskt alternativ: The Poodles sångare Jakob Samuel. Alltså inte bara snygg och med en grym pipa, han verkar lite innanför pannbenet också

onsdag, juni 18, 2008

Did I hurt you in another life?

Just nu verkar delar av världen vara emot mig. Vart jag än går ska det gnisslas, gnällas och klagas. Jag är ruggigt trött på det. Ta och tagga ner.

Överlever tack vare polare och vänner samt Nordmans nya CD "Djävul eller Gud".

Och så ett litet svar till sweet: Jag försvarar naturligtvis inte hustrumisshandel. INlägget skrevs med glimten i ögat.

tisdag, juni 17, 2008

Vilken man!

Säga vad man vill om Tommy Lee, men när han går och blir vego för att vinna tillbaka hustrun så vinner han pluspoäng hos mig iallafall. Ni som aspirerar på att bli Mr.Crimson, se och lär;D

(sedan kan man ju sätta en tia på att om/när det tar slut igen kommer han rusa till närmaste McDonalds men den dagen den sorgen)

måndag, juni 16, 2008

Flypaper for freaks?


Hade en skön inspirerande helg i Hälsingland. Det var fest däruppe för min kusin tog studenten, min ingifta faster fyller 50 och min farmor har fyllt 80 så vi reste upp dit för att fira. Fördrinken avnjöts i ett beduintält i trädgården. En härlig idé trots längre och middagen dukades upp inomhus. Jag brukar känna mig ganska stel på släktfester men uppe i Hälsingland i min farbrors familj finns det jag ibland kan sakna; lugn, flexibilitet och livsnjutandet. Jag har varit där 2 gågner tidigare med ungefär 10 års mellanrum men det ska inte dröja tio år innan jag återvänder.


Idag borde jag haft t-shirten från dunken.se. Först ringde en kille och frågade på bruten engelska om jag var massage therapist. Jag blev stiff ass british och säger "I most certainly am not" och fick svaret "got the wrong info on google then":O Sen kommer en äldre kvinna fram oc hsäger på bruten svenska "fint väder. Titta på min väska. fina färger" Artig som jag är höll jag med Du kan köpa den. 60..." Jag sa nej tack. Hon sänkte till 50 men jag fortsatte avböja. Då sade hon "hejdå" och gick. Och sen fick jag kommentaren från Elin här i bloggen. Jag vill pga den säga: Jag får inte mail om kommentarer så skriver ni på gamla inlägg ser jag det inte.

Dagens måndags-metal blir Sonata Arctica "Full moon" efter månen snart är full och dessutom ovanligt vacker ikväll (guldfärgad)