Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, november 06, 2009

Heaven's hung in black

Igår var det så dags för starten av denna konsertvinter. W.A.S.P på Debaser Medis. Kom dit i tid trots att jag varit tvungen att rusa. Hade jobbat innan och skulle jobba idag med så innan bandet började tog jag en alkoholfri öl. Carlsberg non-alcoholic. Riktigt god-den ska jag köpa hem till bilförare när jag har middag. W.A.S.P började tidigare än väntat och hade inget förband innan-oväntat. Spelningen var helt okej men kommer inte hamna på min 5-i-topplista. Detta kan bero på saker som att jag har jobbat som en dåre denna vecka och därför inte hunnit ladda och att jag inte lyssnat in mig på W.A.S.P. Dessutom var det grymt varmt och trångt i lokalen och jag lyckades hamna i de storvuxna grabbarnas sektion. Dock glad att jag var där för Blackie Lawless är en bättre sångare än jag förväntat mig och det är alltid häftigt att se legender in the flesh.Dessutom var det fint att se alla vuxna män som såg sina barndomsidoler med lycka i blicken. Och för alla er som undrar-nej Blackie har inte sågklinga i skrevet längre (han har den ¨på ärmen). Och det kastades inget kött längre-bara Fanta och handdukar. Det är mognad inom hårdrocken-på 80-talet drack han blod ur döskallar, igår fanta ur flaskan.

Ni som vill ha setlisten har den här. Jag bjuder på avslutningslåten-"Heaven's hung in black"

måndag, november 02, 2009

Need a Phoenix

Har varit låg idag. Tung arbetsdag som slet på psyket. Egentligen skulle jag ha varit på Harry B James ikväll och lyssnat på Burning Darkness men spelningen har blivit framflyttad till slutet av månaden. Känns bra för jag är trött och vissen och hade inte gett bandet en rättvis chans. Är dessutom definitionen på överkänslig så ni kan ju tänka er. Hoppas dock att en god natts sömn ska göra susen. Har ju dessutom en fin Ravenlord som kan sprida positiv energi via sms.

Veckans måndagsmetal är vald eftersom Jens Johansson, keyboardist, fyller år idag och för att jag hoppas att jag kan resa mig som en fågel fenix.