Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, december 16, 2005

Merry Mayhem

Det kan vara så att stora förändringar står för dörren i mitt liv. Det kan bli så att jag måste rycka upp allting väldigt snabbt. Det märkliga är att nu när jag är "utgråten" kittlas av tanken och gillar det. Kan jag ha tappat förståndet?

Idag köpte jag julklappar. Små barn är jättesvårt att handla till men herrejösses så mkt gulliga barnkläder det finns. Efter lite rännande hittade jag dock klappar som jag hoppas blir uppskattade. hittade dessutom en jättefin pepparkvarn till min mormor. Det har hon önskat sig och jag blev så glad när jag hittade en röd. Men pu så trött jag blev på folk och fä ute. Bockar och bugar för Virtanens betraktelse i bloggen nedan. Han kan ha blivit träffad av mig när jag bar hem mina grejer.


http://www.aftonbladet.se/blogg/virtanen/161205145539_en_egen_planet_tack.html

tisdag, december 13, 2005

Bat out of hell

Jag är trött på allting just nu. Trött på min lägenhet, trött på jobbsökandet, trött på viktväktarna, msn, Helgon you name it. Mest trött är jag dock på mig själv. Det som håller mig uppe är min pojkvän. Det var oerhört skönt att åka ner till honom i helgen, slippa allt tjafs som struntsaker som varit och hitta tillbaka till lusten. Min plan idag är att städa ordning min lägenhet och hoppas att det återger mig min livslust. Men lugn nu bara, jag är inte allvarligt deprimerad eller så, det är bara smulor i själens lakan. Har tänkt för mycket så jag tror min skalle är överhettad så jag tror att jag ska gå IRL några dagar och försöka slappna av och vara tacksam för allt det jag trots allt har.