Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, december 16, 2005

Merry Mayhem

Det kan vara så att stora förändringar står för dörren i mitt liv. Det kan bli så att jag måste rycka upp allting väldigt snabbt. Det märkliga är att nu när jag är "utgråten" kittlas av tanken och gillar det. Kan jag ha tappat förståndet?

Idag köpte jag julklappar. Små barn är jättesvårt att handla till men herrejösses så mkt gulliga barnkläder det finns. Efter lite rännande hittade jag dock klappar som jag hoppas blir uppskattade. hittade dessutom en jättefin pepparkvarn till min mormor. Det har hon önskat sig och jag blev så glad när jag hittade en röd. Men pu så trött jag blev på folk och fä ute. Bockar och bugar för Virtanens betraktelse i bloggen nedan. Han kan ha blivit träffad av mig när jag bar hem mina grejer.


http://www.aftonbladet.se/blogg/virtanen/161205145539_en_egen_planet_tack.html

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Anna!
Välkommen till omgång 3 av blogstafetten!

Jag lägger upp en länk till din blogg. Startordning ser du på blogstafettens hemsida och så fort det är din tur så återkommer jag med ämne och när du måste vara klar med ditt bidrag i stafetten.

Mvh
Jerry