Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, september 08, 2007

Det är möjligt...

...att jag upplevde den perfekta fredagskvällen igår. Jag åt den godaste japanska mat jag någonsin ätit på Kyoko i mycket spirituellt sällskap. Dit kommer jag återvända, både til lsällskapet och restaurangen.

Och så var det tjejsnack V.36. Mycket skojiga frågor:)

I bakgrunden


Vad har du för startsida när du öppnar Internet, och varför just den?

Helgon. Bästa communitiet på webben.
Vad har du för skrivbordsbakgrund i din dator, och varför just den?
Jag har ett program som heter Webshots, där jag laddar ner bilder gratis och så slumpas det upp. Där har jag saker som får mig att må bra, allt från gerberor till Nightwish. Det är så kul att variera sig.

Vad har du för bakgrundsbild i din mobil, varför just den? Om du inte har sån mobil, vad skulle du vilja ha, varför?

Har en bild på Oscar i Hammerfall som min kompis tog på Grönan och skickade till mig. har den för att den påminner o men rolig kväll (och Oscar är inte så pjåkig att titta på)

Vad ser du om du tittar ut genom närmaste fönster?
Jag ser ut över skogen och ett industri-område. Ibland åker ett pendeltåg förbi.

Vad hör du för ljud i bakgrunden?
Min surrande dator.

måndag, september 03, 2007

Howlin with my pack...

Så var det dags att summera min galet sociala helg. Har träffat de vänner jag träffar alldeles för sällan och tankat upp mig på positiv social energi. Jag började på fredagen när jag träffade en kompis och åt lunch/fikade efter jobbet. Bra för själen och kul var det också. Vi har redan gjort om att jag ska lära henne uppskatta kombinationen öl och mörk choklad

På lördagen var det jobbmöte som gällde och det var mer inspirerande än jag trodde. Jag kände mig styrkt av det. Dessutom bjöds det på mycket goda wraps (det är svårt att inte gilla ngt som innehåller både fetaost och avocado). Efter att de tre timmarna gått snabbare än jag trodde gled jag hem och bytte om (lack-gauntlets uppskattas inte på jobbet :P) och drog till Södermalm för att möta mina två kompisar. Vi började på en av de mysigare rockställena i stan och dit ska jag tillbaka. Lite extra mysigt att de hade likadan soffa som jag har hemma.
Drog sedan vidare till Tech Noir där vi dansade fast jag hade lite svårt att släppa eftersom det var a) evigheter sen jag dansade b) jag hade hjärtat på ett annat ställe c) jag hade alldeles för stor väska. Efter en re-run på Roxx för att krama om min ena kompis brors drog jag hem och lade mig och sov.

Söndagen förflöt lugnt innan jag mötte upp samma gäng. Vi hade tänkt gå på Swedish Metal Expo men det var i princip nerpackat två timmar innan:P Snabb överläggning följde och vi beslöt att våldgästa två andra bekanta. Ett mycket lyckat drag, te+trevligt folk+snygg inredning+metal=trivsamt. Mitt sällskap var rart nog att skjutsa mig till pendeln.

Det bästa med helgen var att jag til lstor del flöt med och upptäckte att världen inte störtar samman om jag inte bär den på mina axlar.

Idag gick det dessutom bra på jobbet. Kände att jag hade flyt. det känns lite mer hoppfullt. Nu blir det en kanna "Tension tamer" innan jag sover.