Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, september 03, 2007

Howlin with my pack...

Så var det dags att summera min galet sociala helg. Har träffat de vänner jag träffar alldeles för sällan och tankat upp mig på positiv social energi. Jag började på fredagen när jag träffade en kompis och åt lunch/fikade efter jobbet. Bra för själen och kul var det också. Vi har redan gjort om att jag ska lära henne uppskatta kombinationen öl och mörk choklad

På lördagen var det jobbmöte som gällde och det var mer inspirerande än jag trodde. Jag kände mig styrkt av det. Dessutom bjöds det på mycket goda wraps (det är svårt att inte gilla ngt som innehåller både fetaost och avocado). Efter att de tre timmarna gått snabbare än jag trodde gled jag hem och bytte om (lack-gauntlets uppskattas inte på jobbet :P) och drog till Södermalm för att möta mina två kompisar. Vi började på en av de mysigare rockställena i stan och dit ska jag tillbaka. Lite extra mysigt att de hade likadan soffa som jag har hemma.
Drog sedan vidare till Tech Noir där vi dansade fast jag hade lite svårt att släppa eftersom det var a) evigheter sen jag dansade b) jag hade hjärtat på ett annat ställe c) jag hade alldeles för stor väska. Efter en re-run på Roxx för att krama om min ena kompis brors drog jag hem och lade mig och sov.

Söndagen förflöt lugnt innan jag mötte upp samma gäng. Vi hade tänkt gå på Swedish Metal Expo men det var i princip nerpackat två timmar innan:P Snabb överläggning följde och vi beslöt att våldgästa två andra bekanta. Ett mycket lyckat drag, te+trevligt folk+snygg inredning+metal=trivsamt. Mitt sällskap var rart nog att skjutsa mig till pendeln.

Det bästa med helgen var att jag til lstor del flöt med och upptäckte att världen inte störtar samman om jag inte bär den på mina axlar.

Idag gick det dessutom bra på jobbet. Kände att jag hade flyt. det känns lite mer hoppfullt. Nu blir det en kanna "Tension tamer" innan jag sover.

2 kommentarer:

Anonym sa...

låter som du haft en riktigt härlig och ledig helg! =) (hihi skulle skriva "ledig" först men blandade ihop tangenterna så det blev "eldig" innan jag ändrade! kanske var den eldig oxå?) hihi
kul att du såg mig i tidningen. =) synd bara att så få ord inte kan berätta så mycket. jag skulle gärna vilja berätta så mycket mycket mer som jag varit med om. men men. =) kanske är det någon därute som finner tröst i något. på måndag btw ska jag hålla i en föreläsning på sveavägen.. brrr!! nervös! =) kram

Det Mörka Hotet sa...

Vilken härlig och bra helg du haft - grattis!

Ja, vänner kan man aldrig vara utan och att få positiva stunder tillsammans är ett måste - åtminstone märker man det efter en bra stund tillsammans. Var rädd om dig och fortsätt med de positiva stunderna - oavsett lackutstyrsel eller inte!


DMH/Samuel