Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, maj 07, 2009

So many bands, so little time...

Har beställt biljett till Rockweekend nu. Så nu börjar det svåra arbetet med att klura ut vilka band jag helst vill se. Här kommer min topp 4-lista:

  • Arch Enemy
  • Dimmu Borgir
  • U.D.O
  • W.A.S.P

Ser fram emot den här resan med pojken-kommer bli kul. Vapensyrran upplyste mig att det är bara 25 dagar till Falun!

onsdag, maj 06, 2009

Cyberlady

Så var det dags för Tjejsnack-denna gång om datorn

Datorn

1. Finns du med på Facebook?
Nej, det gör jag inte. Min tatueringsmoder tyckte de tre sista hon kände (de andra är gemensamma vänner) skulle starta gruppen "Vi som inte har FaceBook" på Facebook. Projektet är nu nedlagt.

2. Hur länge har du funnits i blogg/hemsideform?
Sedan januari 2005 men den gamla bloggen innan det startades gick i graven med Bloggi

3. Vad har du för startsida/sidor?
Jättetrista MSN-standard- Blä:P

4. Vad har du för skrivbordsbakgrund?
Just nu en jättefin bild på mig och Ravenlord när vi kysser varandra.

5. Hur många timmar/dygn ägnar du åt datorn?
Alldeles för många-det är en mäktig apparat detta;D Så himla lätt att fastna.

För att ytterligare kommentera FaceBook-frågan lägger jag in Sonata Arcticas "Blank File"

måndag, maj 04, 2009

Trött

Helgen kräver sin tribut i form av trötthet men det är smällar man får ta om man vill ha roligt. Skulle inte byta helgen mot lite tillfällig energi. Har dessutom köpt hem grejer så jag kan göra smoothies. Upptäckte att krav-hallon på hemköp kostar ungefär lika mycket som konventionellt odlade bär så jag slog till. Kommer bli sköna frukostar framöver.

Som vardagslycka väntade min första Sweden Rock Magasine på mig när jag kom hem så den får följa med mig till sängen. Ska bli rikigt skön avkoppling innan jag sover ut.

Dagens måndags-metal blir den finska hårdrocks-scenens motsvarighet till "De tre tenorerna", Northern Kings. Röster från fyra band gör covers i symfonisk metalstil. Här tar Jarkko Ahola från Teräsbetoni sig an "I just died in your arms tonight"

söndag, maj 03, 2009

Wild weekend

Har varit sociala Sickan hela denna helgen. Hade inte planerat lördagen men min vapensyster ringde och undrade om jag hade lust att hänga med på Rocks. Har varit alldeles för lite spontan den senaste tiden så jag hängde på-i full metalmundering. Det är så grymt skönt att klä upp sig ibland. Vi hade ruskigt roligt och träffade en hel del sköna människor-var en kille vann min respekt genom att vara spiknykter och ändå festa stenhårt . Det blev sent men jag hade sällskap hela vägen på nattbussen så jag kom hem helskinnad.

Idag drog jag på bio med Ravenlord och 16 av hans vänner och bekanta. Ravenlord är inte bara min pojkvän-han är också w.o.w-spelare så hela guilden var samlad. Vi käkade och såg "Wolverine"en riktigt snygg actionfilm. Om "X-men" är en symfoni, där varje karaktär är ett instrument, så är "Wolverine" ett brutalt gitarrsolo. Det är mörkare än "X-men" men välgjort och man får svar på frågorna från "X-men"-triologin. Dessutom innehåller filmen ett av de bästa soundtracks jag hört inom actiongenren.