Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, juli 04, 2008

Union's been on strike (till buss-strejkens drabbade)

Buss-strejken verkar vara avblåst tills vidare. Jag vågar inte ropa hej eftersom den kan blomma upp igen om förhandlingarna strandar men jag är försiktigt hoppfull att det blir permanent bussåkande. Jag vill dedikera "Livin on a prayer" (som ju också bidragit med dagens rubrik) till alla som drabbats av buss-strejken.

torsdag, juli 03, 2008

Torsdag

Andra dagen med en resväg på två timmar (och ja, Big moma, det ÄR enkel resa) och jag börja förlika mig med mitt öde. Det är faktiskt skönt och jag planerar att göra (inte fullt så långa) promenader till en del av min vardagsrutin. Njuter iaf av att ha en ledig dag imorgon. Jag behöver det. T.o.m katterna verkar gladare idag. Ozzy snusar förnöjt på min säng och Lucifer hoppas att den spännande flugan han jagade ska komma tillbaka. Tnda ljus och rökelse. Livet kan vara gott.

onsdag, juli 02, 2008

On the road

Trots buss-strejken har det gått bra att ta sig till och från jobbet. Det som är tufft är bara det att det tar tiiiiid. 2 timmar mot 25 minuter i vanliga fall. Stackars kissarna. Idag såg jag iaf till att det blev lek och gos när jag kom hem. Inte alltid det hinns med som man skulle vilja på morgonen. Kände mig inte som mitt bästa jag imorse. Mitt i allt känner jag ändå att jag har en styrka att ta tag i saker. Idag släppte jag allt när jag kom hem och prioriterade katterna-med resultatet att både de och jag blev lugnare och gladare. Har också investerat i ett gott te-Kvällsro från Friggs. Så hoppet lever.

tisdag, juli 01, 2008

I stormens öga

Är trött men bloggar ändå. Har skrivit 242 inlägg och detta är inte "Ljudet av ett syntharhjärta";)
Tror den långa promenad jag fick göra til ljobbet idag gjorde mig lugn i kroppen. Känner mig i alla fall märkligt fridsam. Det kanske är för att jag befinner mig i stormens öga och det jag fasat inför har brutit ut och jag känner att jag klarar det. Promenaden tar dessutom kortare tid än jag tänkt:) Jag kommer att klara av detta. Ska följa Mötley Crüe-Annikas råd: ta det lugnt och mycket metal.

Har gått och nynnat på den här och tycker den passar bra till buss-strejken (fast det skulle inte hjälpa så mkt. Har inget körkort)

måndag, juni 30, 2008

Kraftsamla

var rådet jag fick idag av en vän eftersom jag känner mig för trött och vimsig just nu. Har gjort så och satt mig ner med rökelse och dämpad belysning. Jag ska inte tjata mer om buss-strejken här, bara säga att den kommer bli ett styrkeprov. Har vänner som också drabbas så vi ska ta oss igenom detta.

Dagens måndags-metal är i gränslandet till vara hårdrock men den är så vacker så den får vara med ia. Brian May-"To much love will kill you"