Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, december 27, 2008

Urladdad och Körslag igen

Är urladdad. Har haft folk inpå mig i två veckor i följd och det är lite mycket för en metaltjej med revirbehov. Fick dessutom inte sova så bra inatt för Lucifer fick för sig att det är jätteskojigt att slå på persiennen klockan 5 på morgonen:P Har varit sur och grinig idag och tyvärr har oskyldiga drabbats men jag har krupit till korset och bett om ursäkt.

Körslaget har börjat igen och mina trogna blogg-läsare vet att jag följde det troget förra säsongen och var mycket nöjd med resultatet. Det är ju ingen hårdrockare med denna gång men Robert Wells bjöd ändå på klassikern "Highway to hell"-(min 13-åriga lärjunge tyckte de härmade Team Cans). Själv håller jag hittills på Team Erik från Uddevalla. Dessutom kul att Joacim Cans fick vara med i premiär-programmet och uttala sig. Jag vill ha hans t-shirt "Heavy f*cking metal"

Har förövrigt dessutom röstat till "Swedish Metal Awards" och önskat artister till Metaltown. Önskade tre band som jag känner som är okända men kompetenta musiker. Värmer hårdrockshjärta lite extra att Savage Heart fått 20 röster


onsdag, december 24, 2008

GOD JUL!

Med Apocalypticas "Oh Holy Night" vill jag önska alla mina härliga läsare en

God Jul!

tisdag, december 23, 2008

Let no man say I don't a great hall-even in the depths of winter!


Så var glöggfesten avklarad. Tolv vänner och fränder utspisades i min lägenhet i söndags. Mycket trevligt även om det tog tid för mig att inse hur lyckad den blev. Man har så svårt att ta in det när man är mitt uppe i fixande och trixande. Det marockanska tebordet jag fick i för tidig julklapp av min mormor kom väl till pass. Kul att låta släkt och vänner träffas. Meny-detaljer kommer i min matblogg.

Nu så här innan jul så sitter och dricker hjortron-glögg och slår in de sista paketen medan rödbetorna kokar. Stressen som plågat mig såväl fysiskt som psykiskt börjar släppa. Tänker njuta av julen inte hetsa igenom den. Gick iaf upp min sista tidiga morgon för i år idag och det känns så skönt:D I lördags när jag var tokstressad tittade jag på Ernst i "Nyhetsmorgon" och han sa å mycket klokt. Han sade bl.a att julen inte behöver uppfylla hela huset-det räcker med lite.

Har två fina awards också en av RAZ och en av Big Mama. Det värmer såklart men det blir svårare för varje gång att skicka vidare. Den här gången väljer jag att skicka vidare den jag inte fått tidigare. Motiveringen lyder så här:

"Denna blogg byggs och fylls av NÄRHET - närhet i rum, tid o relationer!
Dessa bloggar är osedvanligt charmerande och söta, och syftet är att finna och att vara vänner. De är inte upptagna av utmärkelser och själviskhet.
Ge denna utmärkelsen till åtta bloggare, som i sin tur väljer ut åtta bloggare.
Kopiera in texten o bilden på deras utmärkelse.


De utvalda är: Hanneles Julblogg, Det Mörka Hotet, Vampireslave, Milo, Ickas värld, Morrica, Hedgehog-Sara och Carra

För alla som vill ha mer power-metal till julen kommer en riktig pärla här

måndag, december 22, 2008

Happy christmas (war is over)

Sista jobbpasset innan julen imorgon och en lyckad glöggfest som jag berättar mer om senare.
Veckans måndagsmetal blir Twisted Sister och "Heavy metal christmas". Jag valde dock bort originalvideon för en skön grej ett gäng grabbar gjort (misstänker att de hade grymt roligt)