Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, december 27, 2008

Urladdad och Körslag igen

Är urladdad. Har haft folk inpå mig i två veckor i följd och det är lite mycket för en metaltjej med revirbehov. Fick dessutom inte sova så bra inatt för Lucifer fick för sig att det är jätteskojigt att slå på persiennen klockan 5 på morgonen:P Har varit sur och grinig idag och tyvärr har oskyldiga drabbats men jag har krupit till korset och bett om ursäkt.

Körslaget har börjat igen och mina trogna blogg-läsare vet att jag följde det troget förra säsongen och var mycket nöjd med resultatet. Det är ju ingen hårdrockare med denna gång men Robert Wells bjöd ändå på klassikern "Highway to hell"-(min 13-åriga lärjunge tyckte de härmade Team Cans). Själv håller jag hittills på Team Erik från Uddevalla. Dessutom kul att Joacim Cans fick vara med i premiär-programmet och uttala sig. Jag vill ha hans t-shirt "Heavy f*cking metal"

Har förövrigt dessutom röstat till "Swedish Metal Awards" och önskat artister till Metaltown. Önskade tre band som jag känner som är okända men kompetenta musiker. Värmer hårdrockshjärta lite extra att Savage Heart fått 20 röster


7 kommentarer:

Gbgmamman sa...

Ja du, vi får väl se om körslaget blir nåt att se denna säsongen. Team Cans satte ju ribban ganska så högt förra omgången. Kram!

Anonym sa...

svar: Lacken finns på Åhlens! finns massor av färger... Kicks har samma rea på Isadora.

Gbgmamman sa...

Det var inte så kul när det hände, var både arg o ledsen, allt på en gång. Men nu skrattar vi gott åt det hela som tur är. Har insett hur skönt det är att slippa skicka en massa julkort! :D

Hannele på Hisingen sa...

Hoppas julmaten snart är uppäten ;)

Anonym sa...

Gott Nytt År önskar Mötley Annika

www.motleycrue.blogg.se

Hannele på Hisingen sa...

Hyvää uutta Vuotta!

Gbgmamman sa...

Jag lovar att det inte var värt att sitta hemma och titta på det bara för att kanske få syn på mig. Hade jag suttit framför tv:n så hade jag säkert också stängt av! Gott Nytt År! Kramar!