Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, mars 27, 2011

Påfyllningshelg

Denna helg har varit en påfyllningshelg. Det behövdes efter en hård arbetsvecka och hela rundan med Lucifers veterinärbesök.

Som ni läste i förra posten så blev det karaoke med Do och Lady Glatem. Vi började med uppvärmning hemma hos dem i sällskap med Do Glatems kompis N. Som alltid när jag umgås med Do Glatem så blir det mycket bra och ny musik. Jag önskade min favoritlåt just nu, "Longhorns and mead" med Glittertind, vilket visade sig vara uppskattat av Do Glatem medan N förklarade att "jag är allergisk mot dricka öl och vara glad-musik". Det var skönt att komma upp på karaoke-scenen. Det ska inte dröja så länge igen. Jag är dessutom lite extra glad att jag fick sjunga "Modern Girl" mitt ledmotiv vad gäller relationer, med Do Glatem i publiken. Det var han som fick mig att upptäcka låten. En annan sak som var positiv är att jag hann prata med Lady Glatem. Hon är en mycket trevlig tjej men hamnar lite oförtjänt i bakgrunden ibland.

Idag har ägnats åt yoga (tråkig vikarie idag) och att veckohandla så

En kul sak hände förövrigt idag på gymmet när jag bytte om till yogan. Jag fick frågan om min koi-tatuering är samma fisk som Zlatan har på skuldran. Eftersom jag inte hade sett Zlatans tatueringar (jag fick googla först) sade jag att jag inte vet men att det är troligt eftersom det är ett sådant klassiskt motiv. Kvinnan som frågat undrade om betydelsen och jag berättade (mod, värdighet, uthållighet). Hon undrade också vad fisken kallades så nu vet hon att koi och karp är samma fisk, bara olika språk (och ska man vara riktigt petig är koi på svenska den färggranna tamformen).