Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, mars 28, 2013

På väg till Blåkulla...

...under tiden spelar vi lite musik. Stormwitch "Stronger than heaven"

måndag, mars 25, 2013

Vårfix i "The Crimson realm"Alltför ofta när jag får idéer till min inredning stannar de på idéstadiet. De senaste veckorna har jag dock gjort små "mikroförnyelser" hemma. Jag funderade på vad jag saknar och behöver när jag kommer hem. Efter moget övervägande kom jag fram till att jag behöver lite värme och sensualism. Valde att få in det genom skulpturen på bilden, mitt imitations-ljus och som kronan på verket en röd matta, sistnämnda efter twitterkonsultation =)

Skulpturen har en stor bonus. Den är gjord av min farmor och min mormor fick den i födelsedagspresent. Jag har inte hunnit fråga farmor om hon tänkt att den ska föreställa någon speciell, men för mig så är det lite gudinnekänsla. Om det är Frigg, Hestia , Ceridwen eller rentav någon annan överlåter jag till betraktarens ögon. Tycker iallafall att hon ger balans åt lägenheten.

Har också skaffat en ny matta. Tvekade mellan svart och röd, men efter en twitter-konsultation med Morrica så valde jag röd och har inte ångrat mig en minut. Skönt med den varma känslan när man kommer hem. Lucifer gillar den också, men har inte lyckats fånga den snygga kombinationen svart katt, röd matta på bild.


Har också hunnit besöka Lagerhaus och ibland är det de små detaljerna som gör livet lite enklare ;)
*Mattbilden är från Rusta. Övriga bilder har jag tagit själv.