Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, september 17, 2005

The crimson sky fulfills the night...

Bestämde mig för att min lägenhet behövde en uppfräschning idag så jag inhandlade nya gardiner idag i mörkrött. Det blev otroligt vackert när de är upphängda. Det blev mycket renare i lägenheten eftersom mycket av joxet i fönstret göms bakom mörkrött sidenliknande tyg. Härligt!

Mindre härligt är att min pojkvän lajvar i Linköping hela dagen så vi har inte kunnat prata på hela dagen men det kommer vi ta igen nästa helg. Längtar redan efter att få krama om honom.

Kliar mig just nu i huvudet och funderar på hur jag ska organisera firandet av min examen som kommer att bli i oktober. Med familj eller familj och vänner? Är inte riktigt glad på familjen på pappas sida men det är så svårt att blanda familj och vänner och vilka vänner ska man bjuda? Sedan vill jag fira på en restauran gi min smak dvs. thailändsk eller indisk. Har andra idéer om ett lyckat firande än att tvingas lyssna på klagomål om konstig mat. Min släkt på pappas sida är rädda för att vara avvikande och ganska stela och konservativa. Skulle jag ge dem någonting så vore det förmågan attsläppa loss och njuta av livet.

fredag, september 16, 2005

I call it love, they call it living in sin

Tänkte ta några rader och muttra lite över folks fördomar. Jag har ett färskt förhållande och vi hittade varandra via nätet, Det som är trist är att jag inte bara fått höra gratulationer och lyckönskningar. En av mina väninnor sade "jag skulle inte definiera det som att ni är ihop" och "Det där får du inte göra om, åka hem till killar du träffat via nätet". Vi pratar om samma kvinna som inte kunde förstå hur jag kunde avstå från att följa med en kille hem från krogen och ha sex bara för att vi inte dejtat innan. I mina ögon är det större risk att råka illa ut om jag ensam och berusad, följer med en främling hem än m jag åker på en planerad resa då jag är nykter och dessutom kan meddela en vän vart jag åker. Vad spelar det för roll hur man träffas, det viktiga är att man mår bra tillsammans.Lyssnade på Barbados idag. Vilka minnen. Visserligen är jag metalbrud men Barbados och Arvingarna är mycket bra musik. "Allt som jag ser" får mig att tänka på dagen då jag och min älskling träffades för första gången.

Allt som jag ser är allt jag vill ha

Jag tar det du ger

din blick gör mig svag

Ja allt som jag ser

så nära med dig

Är läppar som ber kom älska med mig

Redan när jag öppna ögonen och såg en gryning som vakna

Visste att den låg här framför mig

just denna dag som jag väntade på

Ville fånga den känsla som brann

i mitt hjärta såg jag ögonblick vi gav varann

Tillsammans - fångar känslan i mig nu när jag ser på dig

Här vill jag stanna

för

Allt som jag ser, är allt jag vill ha

Jag tar det du ger, din blick gör mig svag

Ja allt som jag ser,

så nära med dig

Är läppar som ber, kom älska med mig

Du kan ge mig kraft att våga gå på alla okända vägar

Allt jag önskar det kan jag få

Varje gång som du finns här hos mig

Visa allt som du drömt om oss två

Bara viska alla sanningar du sparat på

Och säg mig - känner du liksom jagKom och ge, kom och ta

Här vill jag stanna

förAllt som jag ser...

(Kom lite närmre)vill säga dig(Nu vet jag svaret)jag bär inom mig

För allt som jag serär allt jag vill ha

Jag tar det du ger

din blick gör mig svag

Ja allt som jag ser

så nära med dig

Är läppar som ber kom älska med mig


torsdag, september 15, 2005

Merciless

Jämmer och död! En smärre olycka och ett skätt klantighet kvaddade delar av min heminredning idag så nu är det bara ett lakan och tre remsor tejp som hindrar halva Västerort från att kolla in mitt badrum. Men men efter att ha duschat med min nya Lemonslip buttercream från LUSH. Som att duscha med en citron cheesecake=)

Det finns för övrigt en fördel med hösten. Idag tog jag fram min nya svarta långa rock och kände mig rockig. Höstkläder slår allt annat med hästlängder. Äntligen är sommaren alias "Ljus- och vän terrortiden2 över^_^

måndag, september 12, 2005

For a hero's return, our hearts still yearn

Suck! Ikväll är den första kvällen sedan jag och pojkvännen träffades som vi inte träffades. Det känns jättekonstigt och ovant så hela kvällen har varit snurrig och flummig. Känns inte alls bra. Längtar. Känns ensamt och underligt. Pratade iaf med min käre hårdrockspolare idag. Tack för all hjälp och allt stöd. Det är skönt att ha dig där=)

söndag, september 11, 2005

A legend reborn

Har flyttat bloggandet hit eftersom det aldrig blev någon ordning på Bloggi. Det passar dessutom bra eftersom stora förändringar står för dörren i mitt liv. Sedan en vecka har jag världens underbaraste pojkvän och det känns hur bra som helst.