Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, mars 12, 2009

Sleepwalker

Fick försumbart lite nattsömn inatt eftersom jag har en busig katt som ska in i garderoben. Trots detta tog jag mig i kragen och kom upp och iväg till jobbet. Naturligtvis väljer Ozzy natten innan jag ska upp tidigt för att vara mars-yster. Har gosat lite xtra med honom ikväll för att han ska slappna av och inte känna sig försummad.

Är riktigt nöjd med mig själv. Fick arbeta själv på jobbet, vilket jag inte brukar. Gjorde dock enligt mig själv ett riktigt bra jobb.
Mest ser jag fram emot att jag får sova inatt-och behöver inte gå upp förrän 2 timmar senare.

måndag, mars 09, 2009

Metal-romantik

Jag har jobbat hela helgen och för resten av världens rockers har det inte varit så lätt heller-inte nog med att Metallica ställer in. 100-tals Iron Maiden-fans har stormat scenen i Sydamerika. Ravenlord var på Metallicas konsert och jag fick världens finaste sms. "Nu spelas Nothing else matters. Älskar dig" Det, kära läsare, är metal-romantik!

Jag lider med alla Metallica-fans, så jag tillägnar er "Sad but true"

söndag, mars 08, 2009

Ett år som matte


Idag för ett år sen flyttade två katter från en familj som älskade dem men inte kände att tiden fanns för dem hem till mig. Jag, Ozzy (undre bilden) och Lucifer hr sedan dess hängt ihop, busat och gosat. De är mina första katter så allt jag lärt mig om kattägande har jag lärt mig för och av dem. Det är klart att ibland har deras bus och "kattfnatt" gjort mig halvt galen, men jag har aldrig ångrat mig. Jag tror nästan det var meningen att de här två skulle bli mina katter. Det är förövrigt inte jag som döpt dem, utan de hette Ozzy och Lucifer redan när jag tog hand om dem.
Sade dock redan 2005 att jag en dag skulle ha en svart katt vid namn Lucifer.
För alla nyfikna blir Ozzy 8 i maj och han är född enögd. Lucifer blir 4 i juli.